İstanbul’da bir cuma akşamı

GEÇTİĞİMİZ Cuma günü İstanbul’daydım. Yorucu ve stresli bir haftadan sonra, hafta sonunu karşılamak için, güzel bir Cuma akşamı yemeğinden daha doğru bir seçim olamaz sanırım.

Haberin Devamı

Bu yüzden tavsiyeler üzerine Cuma akşam yemeği için Etiler’deki Kanzaq Restoran’a gittim. Kanzaq, son derece samimi ve keyifli bir mekan. Bu restoranda Cuma akşamlarını özel kılansa, yemekleri bizzat ünlü yönetmen Ezel Akay’ın yapıyor olması.
Açıkçası ilk önce, tavsiyelerin tümünün bir yönetmenin elinden yemek yemenin hoş olacağı fikriyle yapıldığını düşündüm. Tabi ki kimse bu fikrin hoş olmadığını söyleyemez. Fakat yemekler gelmeye başladıkça anladım ki, tavsiyenin asıl sebebi birbirinden farklı ve birbirinden güzel lezzetler. Öyle ki, menü, üzerinde oldukça düşünülerek hazırlanmış.
Uyum muhteşem
Bir önceki ve bir sonraki tatların uyumu muhteşem. Ayrıca, bir sonraki yemeğin tadını daha iyi almak için ara vermeniz gerektiği zaman yönetmeniniz pardon, aşçınız sizi uyarıyor. Tavsiyelere uyarsanız çok lezzetli ve keyifli bir akşam yemeği yiyeceğiniz garanti. Üstelik, daha önce hiç tatmadığınız birçok lezzetle burada tanışacağınıza eminim.
Bir Cuma akşamı İstanbul’a yolunuz düşerse, Kanzaq’ı mutlaka deneyin derim. Unutmadan, yemeklerin lezzeti biraz da cömertçe kullanılan baharatlardan geliyor. Bu yüzden Cuma günü akşam yemeğinden sonra ayrı bir programınız varsa, sorumluluk kabul etmiyorum.

Haberin Devamı

Aysun Kaba ile stilini keşfet

MODA yazarı ve stil danışmanı Aysun Kaba’nın büyük bir heyecan ve istekle hazırladığı kitabı ‘Aysun Kaba ile Stilini Keşfet’ bu ay sonunda D&R mağazalarında satışa sunulacak.
Kitap, en temel duygulardan birinden yola çıkıyor: ‘Hepimizin içinde güzel görünmeyi isteyen biri var.’ Bu yolda da, ‘Modadan anlamayan, stili olmayan insan yoktur, henüz bunu keşfedememiş insan vardır’ diyen Aysun Kaba, okuyucularına içlerindeki sese kulak vermelerini sağlayarak yardımcı oluyor. Sevdiğin işi yapmak, mutlu olmak, içerisinde iyi hissettiğin şık kıyafetler giymek, Eminim ki bu kitap birçok kişiye dokunabilecek. Stili, kendi ve kalbi birbirinden güzel olan Aysun Kaba’ya başarılar diliyorum.

Yazarın Tüm Yazıları