İsimsizler son bölümde neler yaşandı? 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

İsimsizler son bölümde neler yaşandı 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 13:15

İsimsizler son bölümün ardından 24. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Damla'nın üzerinde yer alan bombanın İsimsizler tarafından imha edilip edilmeyeceği son bölümün konusu olurken, 24. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacağı merak konusu olmuştur. Peki, İsimsizler yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, merakla araştırılan konu hakkında detaylı bilgiler

Haberin Devamı

İsimsizler son bölümü ile aksiyon dolu dakikaları izleyicilerle buluşturdu. Damla'nın üzerinde yer alan bomba, yeni bölümde ekrana gelecek olan olayları sorgulattı. İşte, son bölümü ile gerilim dolu dakikaların ekrana geldiği İsimsizler ve yeni bölüm fragmanı hakkında bazı bilgiler

İsimsizler'in yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz bu sayfadan izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kudret’in, beş büyüklerin talimatıyla, onlar için çok önemli olan çipi, devletin güvenlik binasından alması gerekiyordur. Kudret’in yardım isteyeceği tek bir kişi vardır, o da Handan… Acaba Handan çipi kendi elleriyle Kudret’e teslim edecek midir yoksa aklında başka bir plan mı vardır?

Haberin Devamı

Kor Yakup’un kızı Damla ise üzerinde bomba yüklü yelekle İstanbul’da açmıştır gözünü. Ona gözcülük edecek kişi Biruske’dir. Kudret, Biruske’den Damla’yı gençlerin ve çocukların olduğu bir yerde patlatmasını ister. İsimsizler ise Damla’nın bomba yüklü olduğundan habersiz şekilde İstanbul’da izini sürmektedirler.

Acaba İsimsizler Kudret’in hain planını bozmayı başarıp Damla’yı sağ salim kurtarabilecekler midir? Yoksa her şey için geç mi kalınacaktır?

BAKMADAN GEÇME!