Hırsızlar şerefsizler

Güncelleme Tarihi:

Hırsızlar şerefsizler
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2007 00:00

F.Bahçe Asbaşkanı, "Bir hakem çıktı, tiyatro oynadı. Bu şartlar altında ligde bile devam etmenin manası yok. Yeter artık. Haluk Ulusoy’un bu tiyatroyu bitirmesi lazım. Burada bir gasp yapıldı. Başkan olsam, ligde bile devam etmem" dedi.

Haberin Devamı

F.BAHÇELİ Yöneticiler hakem Selçuk Dereli’yi ve Futbol Federasyonu’nu yerden yere vurdu. Sarı lacivertli kulübün asbaşkanı Ali Koç, "Doğal olarak yüzümüz asık. İki maçta da onları (Beşiktaş) ezdik. Bugüne kadar sakin olmak bazı şeyler karşısında susmak için çabaladım. Ama şerefsizler ve hırsızlar bizim hakkımızı yediler" dedi.

Yeter artık diyoruz

Televizyonda herkesin pozisyonları net olarak gördüğüne bilerten Ali Koç, "Baki 3 kez atılmalıydı. Bir hakem çıktı, tiyatro oynadı. Umarım bundan sonra bu görüntüler de televizyonlarda adil bir şekilde yayınlanır. Bu şartlar altında ligde bile devam etmenin manası yok. Yeter artık.

Onu şikayet etmeliyiz

Haluk Ulusoy’un bu tiyatroyu bitirmesi lazım. Bu gece (dün gece) burada bir gasp yapıldı. Maalesef televizyonlarda herşey gösterilmiyor. Yeter artık diyoruz. Başkan olsam, ligde bile devam etmem" dedi. Yayıncı kuruluşun röportaj yapan muhabiri, "Biz her pozisyonu gösteriyoruz" diyince Ali Koç, "Bu gece olanlar 3 dakikalık özetlere sığmaz" karşılığı verdi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu da olayların herkesin gözü önünde gerçekleştiğini ifade ederek, "Baki’nin ikinci pozisyonda direkt atılması lazım. 100. yıldaki operasyondan bile daha programlı. Yenmek yenilmek çok önemli değil. Yenseydik bile böyle konuşacaktım. Bu kupayı 25 senedir almadık, önemli değil. Haluk Ulusoy’un bu kadar insana karşı çıkması, üzmesi yanlış. Kendisi bakanı UEFA’ya şikayet ediyorsa biz de onu şikayet etmeliyiz" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!