'Her şeye hazırlıklıyız'

Güncelleme Tarihi:

Her şeye hazırlıklıyız
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2017 21:27

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, NATO tatbikatındaki skandala ilişkin tepkisini sürdürdü ve “Artık hepimiz çok iyi biliyoruz ki mesele şahıs, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye’dir, Türk milletidir. Önümüzdeki dönemin daha çetin sınamalarla dolu geçeceğini tahmin etmek zor değil. Hamdolsun her şeye hazırlıklıyız” dedi. Bayburt ve Gümüşhane’de AK Parti il kongrelerine katılan Erdoğan, özetle şu mesajları verdi:

Haberin Devamı

AK PARTİ OYUNLARINI BOZDU

“2019 yaklaşıkça elbette Türkiye’ye çelme takmak isteyenlerin operasyonları da artacaktır. Son birkaç gündür yaşadıklarımız gerçeği görmek isteyenler için yeterlidir. Geçtiğimiz aylarda Avrupa ülkelerinin başkentlerinin birinde, bizzat o devletlerin himayesinde, alnımıza silah dayanmış posterlerle gösteriler yapılmıştı. Bir başka Avrupa ülkesinde şahsımı öldürene araba vaat eden densizler ortaya çıkmıştı. Diğer hakaretleri, terbiyesizlikleri saymıyorum. Bütün bunlar olurken bazıları sanıyordu ki sorun Tayyip Erdoğan’dır. Değil, değil, sorun AK Parti’dir. Çünkü AK Parti bunların oyunlarını, planlarını bozdu. Diyorlar ki Tayyip Erdoğan ve AK Parti aradan çekilirse her şey düzelecektir. Halbuki sürekli köpürtülmeye çalışılan İslam karşıtlığı ve Türk düşmanlığının sebebi Türkiye’nin sırat-ı müstakim üzerinde olmasıdır. Bizi devre dışı bırakmadan ülkemizi durduramayacaklarını bildikleri için şahsımızı hedef tahtasına oturtuyorlar.

Haberin Devamı

YAPILAN AÇIKLAMALAR OLUMLU

İşte en son NATO tatbikatında hem Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü hem de şahsımı hedef tahtasına yerleştirdiler, bir skandala imza attılar. Bugüne kadar bize yapılan saldırıları gizleyemedikleri bir sevinçle karşılayanların, işin içine Atatürk de dahil edilince meselenin gerçek yüzünü anlamış olduklarını ümit ediyorum. Bu çerçevede yapılan açıklamaları da olumlu buluyorum. Artık hepimiz de çok iyi biliyoruz ki mesele şahıs meselesi, parti meselesi değildir. Hedef Türkiye’dir, Türk milletidir. Önümüzdeki dönemin çok daha çetin sınamalarla dolu geçeceğini tahmin etmek zor değil. Ama hamdolsun biz her şeye hazırlıklıyız. Bugün artık ekonomiden savunma sanayiine, ticaretten diplomasiye kadar her alanda 15 yıl öncesiyle karşılaştırılamayacak bir Türkiye var.

Her şeye hazırlıklıyız

BARAJLARI YIKA YIKA GELDİK

Artık belli uluslararası örgütlere sadece ileri garnizonluk yapan bir Türkiye de yok. Bizi 1980’lerin, 1990’ların Türkiyesi ile karşılaştıranlar çok büyük bir yanılgı içinde olduklarını elbette anlayacaklar. Türkiye bağımsızlığını birilerinin ihsanına borçlu, sınırları cetvele çizilmiş bir ülke değildir. Türkiye istiklalini kapalı kapılar ardından pazarlıklara borçlu bir ülke değildir. O iş geçti. Onlar tarih oldu, tarih. Biz velev ki yüzde 50 bile olsa baraj hesapları yapan bir parti olmadık, olmayacağız. Biz barajları yıka yıka geldik, yıka yıka devam edeceğiz. Milletimizin tamamının gönlünde yer etmeyi hedefleyen AK Parti için seçimlerdeki oy çıtası çok daha yüksektir.

Haberin Devamı

2019’A HAZIRLANIYORUZ

Türkiye, 2019 kavşağını da geçtikten sonra inşallah çok daha güçlü ve hızlı bir şekilde hedeflerine ilerleyecektir. Bu anlayışla 2019 hazırlıklarımıza şimdiden başlamış bulunuyoruz. Bugünkü kongre 2019 seçimlerinin hazırlık kongresidir. Önümüzdeki sürecin parolası iki önemli kavramdır. Bir değişimdir, iki yenilenmedir. İşte biz şimdi bunun adımlarını atıyoruz. Kimsenin unvanları, makamları araç olmaktan çıkartıp amaç haline getirmesine bizler rıza göstermeyiz.”

RUHU FAŞİST SÖYLEMİ POPÜLİST

“Bayburtlu kardeşlerimin dediği gibi, ‘Kurt gitti yazıya, meydan kaldı cıngıllı tazıya’. Bunların da sesleri sadece meydanı boş zannettiklerinde çıkıyor. Ülkemizin kendi şahsi mülkleri olduğunu zanneden bu ruhu faşist, beslenme kaynağı komünist, söylemi popülist kesimlere sesleniyorum. Türkiye’de Cumhuriyetimizin ortak değerleri adına demokrasi düşmanlığı, millet düşmanlığı, ezan-bayrak düşmanlığı yaptığınız günler sona ermiştir. Bunlara ihtiyacınız olan mühimmatı sağlayan Pensilvanya’daki şarlatan gibi ihanet şebekelerinin devri kapanmıştır. Türkiye ne 1400 yıllık medeniyet değerlerinden ne 2 bin yıllık devlet geleneğinden, ne 94 yıllık Cumhuriyet kazanımlarından geri adım atmayacaktır.”

Haberin Devamı

SİZ ÖNCE KENDİNİZE BAKIN

“Biz değişim dedikçe, kadrolarımızı, söylemlerimizi, politikalarımızı yeniledikçe birilerinin uykusu kaçıyor. Genel başkan değişikliğini dahi kasetle, ayak oyunlarıyla yapabilenler AK Parti’nin bu süreçleri şeffaf yürütmesinden rahatsızlık duyuyor. Girdiği seçimleri kaybetmiş bir zat, başarısızlıklarının bedelini ödemeyi aklına dahi getirmemiş olmasına rağmen AK Parti’ye dil uzatma hadsizliği gösteriyor. Şark kurnazı. Siz dönüp önce kendinize bir bakın. “Biz değişim dedikçe, kadrolarımızı, söylemlerimizi, politikalarımızı yeniledikçe birilerinin uykusu kaçıyor. Genel başkan değişikliğini dahi kasetle, ayak oyunlarıyla yapabilenler AK Parti’nin bu süreçleri şeffaf yürütmesinden rahatsızlık duyuyor. Girdiği seçimleri kaybetmiş bir zat, başarısızlıklarının bedelini ödemeyi aklına dahi getirmemiş olmasına rağmen AK Parti’ye dil uzatma hadsizliği gösteriyor. Şark kurnazı. Siz dönüp önce kendinize bir bakın.

Haberin Devamı

Demokrasi karneleri, özgürlük anlayışları, hukuk algıları o kadar kötü ki bunların pişkinliğini hayretle takip ediyoruz. Gazete köşelerini tutmuş, televizyon ekranlarına ipotek koymuş, kültür ve sanat dünyasını esir almış bir avuç millet düşmanının ülkemizin ortak değerlerini sömürmesine sessiz kalmayacağız.

Bunların zihinleri öyle bulanmıştır ki terör örgütünün ‘Pravda’sına çevirdikleri gazetelerinde şehitlerimize şehit demeye dahi dilleri varmaz. Bir taraftan FETÖ’nün söylemlerine borazanlık yaparlar, Avrupa kapılarını ağlama duvarına çevirirler, diğer taraftan Cumhuriyetimize sahip çıkmaktan bahsederler.” 

BAKMADAN GEÇME!