Hayat Erbabı

Sevgilisinin ‘evet/hayır’larını deşifre etmekte zorlanan delikanlı, kadınların erkekleri kaynatmasına fazla takan genç ve nişan öncesi tuhaf paranoyalara kapılan adam...

Haberin Devamı

Dertlerinize deva mı aramıştınız? Buyrun...

Anlamaya çalışma, tadını çıkar!

Soru: “Kadın ‘hayır’ derse ‘belki’; ‘belki’ derse ‘evet demektir” derler ya hani, sevgilimin neye hayır, neye evet dediğini iyice şaşırmış durumdayım. Kadınların verdiği tek cümlelik cevapları anlama kılavuzuna ihtiyacım var. Öneriniz? (Ahmet D., İstanbul)

Yanıt: Önerim şu: Tadını çıkar! Tek kelimelik yanıtlarla yetinen bir kadın bulmuşsun da bunuyorsun sanırım! Her sorduğun soruya ağız dolusu yanıt yetiştiren pabuç dilli bir kadınla birlikte olmayı mı isterdin yoksa? Ayrıca anlamaya da çalışma, bu konudaki önerim de şudur: Tadını çıkar!

Her erkek biseksüelliği tadar mı bilemem ama...

Soru: Hocam, geçenlerde sevgilim kız arkadaşlarıyla yemekteyken yanlarına uğradım. Bütün gece hangi erkeklerin gay, biseksüel olduklarını kaynattılar durdular. Neden kızlar bunun dedikodusuna yapmaya bu kadar meraklı? Bu biseksüellik dedikoduları nereye varacak? Her erkek bir gün biseksüelliği tadacak mı? (Cengiz A., İstanbul)

Haberin Devamı

Yanıt: Her erkeğin bir gün neyi tadacağını bilmem ama bence sen bu kıza dikkat etsen iyi olur. Sence bir erkeğin gay mi, biseksüel mi olduğunu nereden biliyor olabilirler?

Yazarın Tüm Yazıları