Son dakika... Beyazıt'ta özel halk otobüsü yayalara ve araçlara çarptı: Yaralılar var

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2019 10:16

İstanbul Beyazıt'ta özel halk otobüsü yayalara ve araçlara çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı. Olay yerine ambulanslar sevk edildi.

Haberin Devamı

Beyazıt'ta özel halk otobüsü kaza yaptı. İlk bilgilere özel halk otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bir çok araca çarptı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Fatih'te bir halk otobüsünün yaya yoluna girmesi sonucu 3 kişi yaralandı.

Kazanın ardından halk otobüsünün şoförü gözaltına alındı.  Kazada hasar gören 12 aracı kaldırmak için çalışma başlatıldı.

DHA Muhabiri Hüseyin Coşkun kazayla ilgili şu bilgileri verdi:

"Saat 10.00 sıralarında ihbar aldık. Buraya geldiğimizde bir halk otobüsü yaklaşık olarak 10 araca zarar vererek çok garip bir şekilde; yolda gitmesi gerekiyorken parka doğru giderek araçları biçerek tekrar otoparka düşmüş haldeydi.

Olay yerinde yaralılar vardı. Üç yaralıyı gördüm, birisi turistti. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Beyazıt - Bağcılar otobüsü, rotasından şaşıp yeşil alana doğru giden alana doğru çıkmış. Ardından da rampadan otoparka saplanmış durumda."

Haberin Devamı

Son dakika... Beyazıtta özel halk otobüsü yayalara ve araçlara çarptı: Yaralılar var
GÖRGÜ TANIKLARI ANLATTI

Kazanın olduğu sırada simit tezgahının başında beklediğini ifade eden Mehmet Tüysüz, "Ben tezgahın başındaydım . Burada otobüs aşırı hızla geldi. Oradan gelirken 2 kişiye çarptığını gördüm. Benim yanıma gelince kapı açıldı. Kızın biri duvarın dibine gitti. Şoför direksiyonu tutmuştu sıkıca. Çarparak araçları ezerek aşağıya kadar gitti. 3 kişi gördüm" dedi.

Başkan bir görgü tanığı ise "Ben dinlenmek için oturdum. Baktım araç hızlı geliyordu. Orada turistlere çarptı. Ambulans gelip hastaneye götürdü yaralıları" diye konuştu.

Mehmet Karahan isimli görgü tanığı ise,"Sabah erken saatlerde araç yolcuları indirdi. Sonra araçları ezerek gitti aşağıya doğru. Bize de çarpıyordu. Arkadaş uyardı. Kendim, aşağı attım. Çok hızlı geliyordu. Şoförün burnu bile kanamadı" ifadelerini kullandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!