Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 19:00

Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağı çok sayıda dizisever tarafından merak ediliyor. Öte yandan Sen Anlat Karadeniz'in yeni sezon fragmanı da izleyicilerle paylaşıldı. Peki, Sen Anlat Karadeniz ne zaman başlayacak? Sen Anlat Karadeniz yeni sezon fragmanında neler var?

Haberin Devamı

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı dizinin takipçileri tarafından büyük bir merakla araştırılmaya devam eden konular arasında yer alıyor. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren ilgiyle takip edilen dizi Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak? Açıklama geldi mi?

SEN ANLAT KARADENİZ YENİ SEZON NE ZAMAN?

Sen Anlat Karadeniz, duygusal anların yaşandığı son bölümünün ardından sezon finali yapmıştı. Ekranlardaki ilk sezonunu yaşayan dizinin sezon finali yapmasının ardından izleyiciler, yeni sezonun ne zaman başlayacağını sorgulamaya başladı. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan henüz bir açıklama gelmedi. Sevilen dizinin, dizi sezonunun açılacağı eylül ayı ortaları itibariyle izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı

İKİNCİ SEZON TANITIMI İÇİN TIKLAYINIZ

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Karadeniz'e veda etme zamanı gelmiştir. Deli Tahir ruhundan, canından bağlı olduğu memleketine, Nefes ve Yiğit'le kalabilmek için hasret kalmaya razıdır. Nefes en başından beri bu fikre karşı çıksa da artık onun da yapabileceği bir şey kalmamıştır.

Ceylan ile Nefes'i kavuşturamayan yüreği buruk Tahir, Mustafa'nın, Vedat'ın oyunuyla hapse düştüğünü öğrendiğinde her şey arapsaçına döner. Bir yanda dağılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, başsız kalmış Kaleliler diğer yandaysa Nefes ve Yiğit vardır. Tahir için tercih yapmak ölümden beterdir.

Bir yandan abisinin suçsuzluğunu ispatlamaya çalışırken diğer yandan kaçıp gittiğini düşündüğü Vedat, en tehlikeli haliyle yanı başındadır. Her şeyini kaybetmiş Vedat için tek bir savaş vardır; olanların suçlusu olarak gördüğü Tahir'in canını almak.

Deli Tahir ailesi ve sevdiği kadın arasında tercih yapabilecek midir? Tahir ve Nefes yanı başlarındaki Vedat tehlikesinden kurtulabilecekler midir? Yoksa Tahir ve Nefes'in sevda destanı, başladığı gibi Karadeniz'de mi son bulacaktır?

BAKMADAN GEÇME!