Bayram yolunda facia: Aynı aileden çok sayıda ölü

Güncelleme Tarihi:

Bayram yolunda facia: Aynı aileden çok sayıda ölü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 19, 2018 22:11

YALOVA’nın Altınova ilçesinde otoyol çıkışında bariyerlere çarpan otomobildeki baba ve 2 oğlu öldü, anne ise ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza saat 18.30 sıralarında İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Altınova çıkışında meydana geldi. İstanbul-İzmir Otoyolu’nda Bursa’dan İstanbul istikametine seyreden Sinan Erdoğan (35) idaresindeki 17 AAL 281 plakalı otomobil, Altınova çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Bariyere ok gibi saplanan otomobil demir yığını haline dönüşürken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

ANNE YOĞUN BAKIMDA

Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde araç sürücü Sinan Erdoğan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan sürücünün oğulları 1 yaşındaki Umut ve 7 yaşındaki Utku ile eşi Müyesser Erdoğan (37) ambulanslarla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Umut ve Utku Erdoğan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Müyesser Erdoğan’ın ise yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor.

Haberin Devamı

Erdoğan Ailesinin bayram ziyareti için İstanbul’daki akrabalarının yanına gittikleri öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!