Gençler teknolojik eğitimle mutluluğu yakalayacak

Güncelleme Tarihi:

Gençler teknolojik eğitimle mutluluğu yakalayacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2017 09:24

Dünya hızla gelişirken değişime açık olan, çağı yakalamaktan ziyade geleceğe yatırım yaparak çağ atlayan, yarınları güvence altına alan herkes mutlak başarıya ulaşacak.

Haberin Devamı

Nişantaşı Üniversitesi olarak, istikrarla büyüyen Türkiye’ye ve onun parıldayan gençlerine güveniyoruz. Fayda merkezi bir üniversite olarak hedeflerimiz; dünya çapında işler yapmak, yatırımlarımız ve başarılarımızla öğrencilerimizden velilerimize, akademisyenlerimizden personelimize yani tüm Türkiye’ye ve dolayısıyla dünyaya güven ve mutluluk verebilmek. Bilimi, teknolojiyi, dünyayı ve insanları yakından takip eden anlayışımızla farklı bakmanın, görmenin, değişmenin ve değiştirmenin gücüne inanıyoruz. Türkiye, 2023 hedeflerine hızla ilerlerken bizler de hazırlıklarımızı özenle devam ettiriyoruz. Güçlü Türkiye’de donanımlı, yenilikçi, bilimsel ve araştırmacı ilkelerimizle daima çağa ayak uyduran bir üniversite olarak varlığımızı sürdürmeyi hedefliyoruz.

Haberin Devamı

HEDEF 68 BİN ÖĞRENCİ

Türkiye’deki 5 kampumuz ve dünyanın farklı lokasyonlarındaki dil okullarında öğrenim gören binlerce öğrencimizle Türkiye’nin en hızlı büyüyen vakıf üniversitelerinden biri olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugüne kadarki en büyük projemiz; Ağaoğlu Maslak 1453’teki, yaklaşık 1 yıldır yapımı süren, yüksek teknolojiyle donattığımız yenilikçi NeoTech Campus. 2017-2018 eğitim yılında 550 milyon TL yatırım yaparak 106 bin metrekare kapalı, 51 bin metrekare açık alana sahip, donatılan yenilikçi teknolojilerle hayatı kolaylaştırmayı amaçladığımız, geleceği bugünden yakalayan 1453 NeoTech Campus’a geçeceğiz. 2018’de bir vakıf üniversitesi için yüksek olan 30 bini geçecek öğrenci kapasitemizi, kademeli olarak 68 bine çıkarmayı planlıyoruz. Sanat ve sporla taçlandırdığımız zengin sosyal olanaklarımızla öğrencilerimizi yalnızca derslere değil, hayata da hazırlıyoruz. Bir dünya üniversitesi olarak, yerel değerlerine sahip çıkan global oyuncular yetiştirmek için kurguladığımız kampusta öğrencilerimiz derslerini rahat çalışabilsin diye, 400 metrekarelik çalışma salonu bulunuyor. Dünyadan geri kalmamak hatta ilerisinde olabilmek için öğrencilerimizi bilim ve teknolojiyle geliştiriyoruz. Mesleklerini dünyanın her yerinde yapabilmeleri için onları küresel standartlardaki eğitim anlayışımız ve ilerici bakış açımızla yetiştiriyor; çağdaş ve ezber bozan, ayrıcalıklı bir dünyanın kapısını aralıyoruz.

Haberin Devamı

SINIFLAR DA KÜRSÜLER DE AKILLANDI

Öğrencilerimizin birçok konuda bilgi sahibi olabileceği bilgi kioskları ve yüksek kaliteli görüntü sunan Videowall teknolojisi kampusumuzdaki yeniliklerden sadece birkaçı. Bir ağ aracılığıyla dağıtılan ve uzaktan yönetilebilen, kullanımı kolay yeni nesil yayın, reklam, duyuru ve bilgilendirme sistemi ‘Digital Signage’ ile onlara mesajlarımızı duyurabileceğiz. Bilgilendirme ekranları, ileri teknoloji projeksiyonlar, akıllı kürsüler, akıllı mikrofon ve akıllı sınıf kameralarıyla donatılan kampusumuzda ‘Gold Class’ adını verdiğimiz ‘Akıllı Sınıf’larla öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmayı, onları aydınlık yarınlara bilimin ve teknolojinin ışığında güvenle hazırlamayı hedefliyoruz. 264 derslik, 32 sağlık laboratuvarı, mahkeme salonu simülasyon sınıfı, eczacılık ve biyokimya laboratuvarları, havacılık ve denizcilik simülasyon atölyeleri; mimarlık/iç mimarlık çizim laboratuvarı, mühendislik uygulama laboratuvarı, moda-tekstil ve grafik tasarım atölyeleri, radyo-televizyon stüdyosu, büyük otel ve restoranlarla boy ölçüşebilecek gastronomi mutfakları, spor alanları, dans performans sahası, tiyatro/sahne sanatları atölyesi, 200 ve 350 kişilik 2 konferans salonu, 1.200 metrekarelik sayısız bilgi kaynağıyla donatacağımız kütüphane gibi birçok yenilik geleceğin gerçek sahibi gençleri bekliyor.

Haberin Devamı

3. NESİL ÜNIVERSİTE ANLAYIŞI

Onlara güven, konfor ve dünya standartlarında kaliteli eğitim olanakları sunarak kendilerini tanımaları, potansiyellerini fark etmeleri, hayallerini ve hedeflerini belirleyerek kendileriyle birlikte yaşadıkları dünyayı da değiştirmeleri yönünde yüreklendiriyoruz. Üyeleri dünyaya yayılmış, birbirine ve işine aşkla bağlı Nişantaşı Üniversitesi ailesi olarak; öğrencilerimize yüksek teknolojili dev bir kampus sunmanın heyecanını yaşıyoruz. 3. Nesil olarak adlandırdığımız üniversitemizin teknolojiye, araştırmaya, bilimselliğe verdiği değere uygun olarak, gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızla eğitim kalitesinin çıtasını daha ileriye taşıyoruz. NeoTech Campus ile eğitim, bilim ve teknolojideki güncel gelişmeleri kolaylıkla yakından takip edebilecek öğrencilerimiz, yerel değerlerine sahip çıkarken dünyaya da entegre olmuş güçlü bireyler olarak hayata atılacak. Türkiye’nin 3. Nesil Üniversitesi olarak değişimin ve gelişimin öncüsü olmaktan mutluluk duyuyoruz. Yenilikçi NeoTech Campus, değişimin gücüne inanan tüm öğrencilerimize armağan olsun!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!