Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler oldu? Yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Güncelleme Tarihi:

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde neler oldu Yeni bölüm fragmanı nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 12:06

Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünün hemen ardından yeni fragman geldi. Sırlarla örülü senaryo örgüsüyle dikkatleri üzerine çeken Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünde babalarını kaybeden Egemen kardeşler yaşadıkları şoku atlatamadan kardeş şaşkınlığı yaşadı. Yeni fragmana ise DNA raporu damga vurdu. Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanı ve son bölümü kaçıranlar için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanında inanılmaz olaylar izleyicilerle buluşuyor. Ece'nin test sonuçları Hazım'ın oğullarının eline geçmiştir. Test sonuçlarında Ece'nin karnındaki bebeğin Hazım'dan olmadığı ortaya çıkmıştır. Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanında bu durum, ev ahalisi tarafından heyecanla karşılanırken, Fazilet için durum hiç de böyle olmayacaktır. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazan’ın elinde Yağız’a ait gazete kupürleriyle Sinan’a yakalanması, iki kardeşi dönüşü olmayan bir gerilimin parçası haline getirir. Sinan ve Yağız, gazete haberleriyle ilgili gerçeğin peşindeyken yalıya gelen acı haber deprem etkisi yaratır. Egemen yalısı ölüm acısıyla alt üst olur. Egemen kardeşler için babalarının ölümünü kabullenmek kolay olmayacaktır. Yalıyı saran yas, mirasın açıklanmasıyla birlikte yerini büyük bir kaosa bırakır. Ece’nin hamileliği Egemen kardeşlerin üzerine bomba gibi patlarken, Hazan ve Yağız’ın hamilelikle ilgili kapıldığı şüpheler olayların raydan çıkmasına sebep olur.

Haberin Devamı

Hazan ve Yağız, gerçeğin peşinde sürüklenirken, Sinan ise kendi içindeki fırtınaya doğru sürüklenmektedir. Hazan, Yağız ve Sinan arasında dile getirilmeyen gerilim giderek tırmanırken, yalının sakladığı sırlar birbir ortalığa saçılmak üzeredir.

 

BAKMADAN GEÇME!