'En büyük tehlike makam sarhoşluğu'

Güncelleme Tarihi:

En büyük tehlike makam sarhoşluğu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2017 01:29

CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “Metal yorgunluklarımız varsa gerekiyorsa kenara çekilmeyi bilmeliyiz” dedi.

Haberin Devamı

İstanbul İl Kadın Kolları tarafından Yenikapı etkinlik alınında düzenlenen ‘Siyasette kadın eli’ panelinde konuşan Erdoğan özetle şunları söyledi: “Çünkü üstlendiğimiz iş, şahsi bir iş değildir. Bir ülkenin kaderinden, insanlığın yaralarından bahsediyorsak, bu işler, adanmış hayatlar, tevazu sahibi neferler, azimli yüreklerle mümkündür. Çok şükür ki 15 yıllık serüvenimiz bu özelliklere sahip teşkilatımızla inşa edildi. Bundan sonra da artan bilgimizi, tecrübemizi bu niteliklerle harmanlamalıyız.”

En büyük tehlikenin fani olanı ebedi sanmak ve makam sarhoşluğuna kapılmak olduğunu söyleyen Erdoğan, “15 yıllık tecrübeden sonra, artık sadece işini yapana değil, işini çok daha iyi yapana ihtiyacımız var. 15 yıllık tecrübenin bir kazanımı olmalı ve bunu her alana yansıtabilmeliyiz” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’la başlattıkları, ‘Kadına şiddet insanlığa ihanettir’ kampanyasının kadına yönelik şiddete bakışlarının bir özeti olduğunu söyleyen Emine Erdoğan, “Şiddetin olduğu yerde ne saygı, ne merhamet, ne sevgi , ne de adalet yeşerir. Şiddete götüren sebepleri de konuşmalıyız” dedi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!