Türk iş adamı dünya devini de doyuracak

Güncelleme Tarihi:

Türk iş adamı dünya devini de doyuracak
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2018 14:46

British Airways ve Iberia, uçaklara ikram hizmeti veren Türk iş adamı Atilla Doğudan’ın sahibi olduğu Viyana merkezli Do&Co ile anlaştı.

Haberin Devamı

British Airways’in uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katılan Do&Co ihaleyi kazandı. Buna göre British Airways’in Londra Heathrow havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetler Do&Co tarafından yapılacak. Anlaşma 2020 Nisan ayından itibaren geçerli olacak ve 10 yıl boyunca tüm ikramlar Do&Co tarafından yapılacak.

DO & CO Aktiengesellschaft ayrıca, Iberia ve Iberia Express'in Madrid kalkışlı uçuşlarında ikram ve dağıtım hizmetlerinin sunulmasına ilişkin açılan ihaleye katıldığını ve 10 yıllık ikram ve dağıtım hizmetleri sözleşmesi ile ilgili niyet mektubu imzaladığını bildirdi. İkram hizmetleri, 2020 Mayıs ayından itibaren Iberia ve Iberia Express'in Madrid havalimanı kalkışlı kısa ve uzun mesafeli uçuşlarında ikram ve dağıtım ile ilgili verilecek tüm hizmetleri kapsıyor.

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!