2017 Suzuki Swift görücüye çıkarıldı!

Güncelleme Tarihi:

2017 Suzuki Swift görücüye çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2016 10:05

2017 Suzuki Swift, hoş tasarımıyla görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Yeni Suzuki Swift’in tasarımı, sızan birçok görüntüsü, casus fotoğrafları ve resmi tasarım yorumlarından sonra çoğumuz için pek sürpriz değil. İlk nesil modelin 2004'te piyasaya sürülmesinden bu yana 5.3 milyondan fazla satış yapmayı başaran otomobil atalarının izinden gidecek gibi görünüyor. 

Suzuki otomobil ile ilgili çok fazla detay vermese de bu yayınlanan fotoğraf galerisinin 4 Ocak’ta satışa çıkarılması planlanan Japon versiyonu olduğunu biliyoruz. RS takılı Swift, 1.0 litrelik turbo şarjlı motordan aldığı gücü yola altı ileri şanzıman aracılığı ile aktaracak. Bu motorun kaç beygir gücü üreteceği bilinmiyor ancak sızan broşüre göre 112 bg’ye sahip olabilir.

2017 Suzuki Swift

Japon alıcılar, altı farklı paketten birini seçebilecekler: RSt, Hibrit RS, RS, Hibrit ML, XL ve XG. Sürümüne bağlı olarak otomobiller beş ileri manuel, altı ileri otomatik ve birçok şanzıman seçeneği ile satılacak. Hem önden hem de dört tekerlekten çekiş sistemi opsiyonu olacak. 1.0 litrelik ve 1.2 litrelik motor seçenekleri olacak.

Haberin Devamı

Güvenlik konusuna gelecek olursak, yeni jenerasyon Swift kendi iç pazarında Çift Sensörlü Fren Desteği’ni de içeren opsiyonel “Güvenlik Paketi” ile satılacak. Araçta uzun far yardımlı monoküler kamera ve lazer sensörü de bulunacak. Opsiyonlu paketin içinde Adaptive Cruise Control de mevcut. Bu donanım XG hariç tüm modellerde sunulacak.

2017 Suzuki Swift Sport casus fotoğrafı

Yukarıda kamuflajlı fotoğrafları yer alan, serinin en üst paketi Swift Sport da daha agresif gövdesi ve çift çıkışlı egzozuyla aileye katılacak. Ateşli hatchback’in, şu anki modelde bulunan 1.6 litrelik atmosferik motorunun yerini 1.4 litrelik turboşarjlı benzinli motorun alacağı iddia ediliyor. Motor, 140 bg ve 220 nM’lik Vitara S’den alınacak ancak yeni modelde daha fazla güç çıkışı olmasını bekleyebiliriz. 

Eğer Ekim ayındaki Frankfurt Otomobil Fuarı’na kadar bekletilmezse, güçlü Swift’i Cenevre’de görebiliriz.

2017 Suzuki Swift görücüye çıkarıldı
 tarafından hazırlanmştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!