Amerikalı ve Ortadoğulu şirketten ortaklık

Güncelleme Tarihi:

Amerikalı ve Ortadoğulu şirketten ortaklık
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 14:34

Amerikalı medya yatırım şirketi Crest Media LLC, Ortadoğu hakkındaki haber ve görüş kaynaklarından biri olan Al-Monitor'ün yönetiminde North Base Media ile ortaklık yaptığını duyurdu.

Haberin Devamı

Crest Media, North Base Media ile ortaklık yaptığını duyurdu. Amerikalı medya yatırım şirketinin ortaklıkla, Ortadoğu hakkındaki haber ve görüş kaynaklarından biri olan North Base Media'nın haber ve görüşlerinden yararlanacağı aktarıldı. Yapılan açıklamada, Al-Monitor'un, Washington, D.C.'de bulunmakta olup dünya çapında yazar ve analist ağına sahip olduğu ve bölge hakkında farklı bakış açılarını yayınladığı belirtildi. Çok dilli platformu vasıtasıyla Ortadoğu'nun nabzını izlediği, politika yapıcıları, şirket liderleri ve akademisyenler tarafından tercih edildiği bildirildi.

Crest Media'dan Daria Daniel şu ifadeleri dile getirdi: "Al-Monitor, Ortadoğu hakkında önemli görüşleri sağlayan kritik bir role sahiptir. North Base Media uzmanlığının şirketin operasyon ve stratejik planlamasıyla birleştirilmesi, Al-Monitor'un faaliyetlerini hızlandırmasına ve Ortadoğu'nun geleceğini şekillendiren trendleri açığa çıkarmaya devam etmesine olanak tanıyacaktır”.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!