Yaz okulları öğrencileri bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Yaz okulları öğrencileri bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2018 16:28

Öğrencilerin uzun yaz tatilini değerlendirmesi için çeşitli alternatifler sunulmaya devam ediyor. Farklı yaş gruplarına yönelik spordan sanata ve yabancı dile uzanan geniş bir yelpazede programlar sunuluyor. İçlerinde ücretsiz olanlar da var.

Haberin Devamı

Yaz tatili için öğrencilere yönelik yaz okulu programları düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda TED İzmir Koleji, 7-15 yaş arası çocuklara basketbol ve voleybol eğitimi vermek üzere yaz okulu açtı. Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve eski milli basketbolcu Hüseyin Beşok işbirliği ile hayata geçirilen Beşok Basketbol, TED Voleybol Eğitimi programı 11 Ağustos’a kadara devam edecek. Dört haftadan oluşan iki dönem halinde basketbol ve voleybol yaz okulunda eğitimler, Alaçatı Atatürk İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilecek. Her öğrencinin kendi yaş kategorisinde çalışacağı eğitimler, profesyonel antrenör kadrosu tarafından verilecek. Okul, eylül ayı itibari ile de kış okulu olarak TED İzmir Koleji’nde eğitimlerine devam edecek.

Haberin Devamı

İNGİLİZCE’DEN YÜZMEYE
Uğur Koleji'nin hazırladığı program ise İstanbul Florya Kampüsü’nde uygulanacak. Kayıtların alınmaya başlandığı yaz okulunun ilk etabı 6 Temmuz’da, ikinci etabı ise 9 Temmuz’da başlayacak ve 27 Temmuz’da sona erecek. 5-7, 8-10 ve 11-14 yaş grubuna yönelik hazırlanan programda öğrenciler İngilizce, yüzme, beceri ve koordinasyon, art club ve drama, sinema, satranç, jimnastik, dans, basketbol, voleybol ve futbol gibi aktivitelere katılabilecek.

HAFTADA DÖRT GÜN ÜCRETSİZ
İzmir Konak Belediyesi’nin yaz okulu ise 25 Haziran Pazartesi günü başlayacak ve 16 Ağustos’ta sona erecek. Çocuklar; eğlenceli matematik, eğlenceli bilim, uzay ve astronomi, nefes-beden-denge, benim filmim, müzik, görsel sanatlar, felsefe, dans ve mahalli oyunlar gibi birbirinden farklı etkinliklere katılabilecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek yaz okullarına 7 - 14 yaş aralığında çocuklar kayıt yaptırabiliyor. Eğitimlerisabah ve öğleden sonra olmak üzere günde iki kez ve cuma harif hafta içi dört gün verilecek. Yaz okulu belediyenin Ballıkuyu, Eşrefpaşa, Hatay, Gültepe, Aziziye, Kadriye ve Zeytinlik Semt Merkezleri ile Güzelyalı, Selahattin Akçiçek ve Türkan Saylan Kültür Merkezleri, Ziya Zişan Saadet Aytulun İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi ve Dario Moreno Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Haberin Devamı

Yaz okulları öğrencileri bekliyor

16 FARKLI PROGRAM
Çocuklara ve gençlere kamp programları sunan Geleceğin Yıldızları, 16 farklı seçeneği ile yaz tatilini keyifli hale getiriyor. Farklı ülkelerden gençleri bir araya getireren kamp programına bu yıl İspanya, Hollanda, Portekiz, Rusya gibi birçok ülkeden katılım gerçekleşiyor. Bireysel ve takım sporlarından doğada yaşam becerilerine, dans ve güzel sanatlardan mutfak atölyesine kadar birçok aktivite sunuyor. Uluslararası Gençlik Kampı ile 13-16 yaş arasındaki yarının liderleri, unutulmaz bir yaz yaşama fırsatı yakalıyor.

Geleceğin önemli bilimsel alanlarını 9-12 yaş arasındaki meraklı bilim insanlarına sunan STEM Kampı’nda, çocuklar güncel teknolojileri öğreniyor. Yeni keşiflerin, teknolojideki son gelişmelerin ve bolca pratiğin yer aldığı kampta, çocukların hayal gücü gelişirken, bu hayalleri gerçeğe dönüştürme yolları da iyice netleşiyor. Ayrıca S.T.E.M. Kampı’ndaki bilim eğitimlerinin yanı sıra 36 farklı spor, sanat ve doğa aktivitesi ile geleceğin bilim insanları bolca eğlenme şansı yakalıyor.

Haberin Devamı

Film Kampı ile hayallerin beyaz perdeye yansıması için ortam da sunuluyor.  Sinemanın her şeyden önce bir ekip işi olduğunu kavrayacak kampçılar Uludağ’ın doğal film setlerinde 2 hafta boyunca kendi filmlerini çekecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!