Okul yararına lokma sattılar

Güncelleme Tarihi:

Okul yararına lokma sattılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2018 16:16

Kırklareli’nin Babaeski ilçesi Atatürk Ortaokulu okul aile birliği, yağmurlu havaya rağmen sınıf temsilcisi öğrenci velileriyle birlikte iki ayrı yerde stant açarak okul yararına lokma satışı yaptı.

Haberin Devamı

Kapalı Pazaryeri girişinde açılan standa yağmura rağmen ilgi yoğun olurken, yapılan satıştan elde edilecek gelirin okulun ihtiyaçları için kullanılacağı belirtildi. Atatürk Ortaokulu Okul aile birliği başkanı Hülya Sünter, yönetim kurulu üyeleri Süreyya Ayar, Didem Usta Hüseyin, Hülya Saygıner, Sevgül Özöğüt ve sınıf temsilcisi öğrenci velilerinin açtığı stantta evde hazırlanan lokma, kek, börek, yaprak sarma, Pomak tatlısı ve diğer yiyecek ve içecekler kısa süre içerisinde satıldı.

Okul aile birliği Başkanı Sünter, "Okul aile birliği üyelerimizin ve sınıf temsilcisi öğrenci velilerimizle birlikte hazırlanan lokmalar ve diğer ev ürünlerimiz vatandaşlarımız, sanayi ve çarşı esnafımız tarafından yoğun ilgi gördü. Stantta yapılan satıştan elde edilecek geliri, okulun öncelikli ihtiyaçları ve maddi durumu iyi olmayan sınıf içerisindeki öğrencilere katkı amacıyla harcayacağız" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!