Eğitim yayın grubunun bayileri buluştu

Güncelleme Tarihi:

Eğitim yayın grubunun bayileri buluştu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2018 12:43

Yeni eğitim öğretim yılı açılışı yaklaşırken, eğitim kuruluşları da hazırlıklarını sürdürüyor. Okullar ve eğitim yayın grupları toplantılar yaparak, yeni dönem çalışmalarını masaya yatırıyorlar.

Haberin Devamı

Yayın gruplarının yeni eğitim yılı için hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Bilfen Yayın Grubu’nun sekizinci Bayi Toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen 700’ü aşkın katılımcıyla KKTC’de düzenlendi. 2018-2019 eğitim yılı için yeni müfredata uygun hazırlanan, 300’ü aşkın yeni yayının tanıtıldığı toplantıda, bayiler içerikleri güncellenmiş ve zenginleştirilmiş okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise yayınlarıyla, yayın grubuna ait yeni dijital platformlar hakkında detaylı bilgiler aldı.

SEKTÖR OLARAK ZOR BİR YIL GERİDE KALDI
Bilfen Şirketler Grubu Başkan Vekili Fatih Öztürk ile Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona çok sayıda bayi katıldı. Organizasyonun açılışında davetlilere seslenen Öztürk, sektör olarak çok zor bir yıl geçirdiklerini, ancak bayilerini mağdur etmemek adına üzerlerine düşeni fazlasıyla yaptıklarını dile getirerek, verdikleri tüm sözleri tuttuklarını ifade etti. Öztürk konuşmasında Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk’un yeni kabinede yer almasından duyduğu memnuniyeti de dile getirirken yeni Bakan’ın eğitim-öğretim sektörü için çok önemli bir değer olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

TÜM ÖĞRENCİLERİN YAYINDAYIZ
Bilfen Yayın Grubu Genel Müdürü Burcu Yağcı da tüm öğrencilerin yannda olduklarını belirterek şunları söyledi:
“Bu yıl toplantımızı değerler eğitimi üzerine kurguladık. Sevgi, saygı, vatanseverlik, dostluk, dürüstlük, özdenetim, sabır, adalet, sorumluluk ve yardımseverlik değerlerini benimseyerek kendi öz kültürüyle beslenen tüm öğrencilerin yanındayız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!