Didem Çolak kimdir? Vatan Şaşmaz'ın görüntülerini sızdırmıştı

Güncelleme Tarihi:

Didem Çolak kimdir Vatan Şaşmazın görüntülerini sızdırmıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2017 10:06

Vatan Şaşmaz cinayetiyle gündeme gelen ve bir süredir aranan Didem Çolak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Modellik geçmişi bulunan Didem Çolak, Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntülerini internette yaydığı gerekçesiyle aranıyordu. Peki Didem Çolak kimdir?

Haberin Devamı

Vatan Şaşmaz’ı öldürdükten sonra Filiz Aker’in intihar ettiği olayda, ceset görüntülerini internette yaydığı iddiasıyla aranan oyuncu Didem Çolak, gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Haberin yayılması ardından Didem Çolak’ın hayatına ilişkin detaylar merak konusu oldu. Peki Didem Çolak kimdir?

Vatan Şaşmaz cinayetiyle gündeme gelen isimlerden biri de Didem Çolak oldu. Çılgın Dersane filmindeki ufak rolüyle bilinen Didem Çolak’ın cinayet görüntülerini satmak için bazı basın kuruluşlarıyla yaptığı Whatsapp yazışmaları medyaya yansıdı. Görüntüleri olay yerinde görevli olan polis akrabasından aldığını iddia eden Didem Çolak, görüntüler için para talebinde bulundu.

Didem Çolak, "Çılgın Dershane 4 Ada" filminde hayalet gelin rolüyle oyunculuğa ufak bir adım attı. Ankara Kızları Güzellik Yarışması 2012 aldığı dereceyle yapımcıların dikkatini çeken Didem ÇOLAK, yarışmadan sonra bir çok giyim firmasının kataloglarında ve defilelerinde yer aldı.

BAKMADAN GEÇME!