Çocuklar Duymasın son bölümü ile güldürdü! 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar Duymasın son bölümü ile güldürdü 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 10:19

Çocuklar Duymasın son bölümün ardından 14. yeni bölüm fragmanı merak edildi. Son bölümde Haluk ile Meltem arasındaki inat, yine Haluk'un karizmasının çizilmesiyle sonuçlanmıştır. Çocuklar Duymasın son bölümünde toplantı esnasında telefonunda çalan melodi Haluk'u rezil etmiştir. İşte, son bölümün ardından merakla araştırılan Çocuklar Duymasın 14. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler

Haberin Devamı

Çocuklar Duymasın dizisi bu hafta ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine yine nefes kesen dakikalar yaşattı. Ekranlarda yayınlanmaya başladığı günden itibaren gerek konusu gerekse oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi Çocuklar Duymasın'da heyecan doruktaydı. Dizinin bu hafta yayınlanan son bölümünde Taş Fırın Haluk, gün içinde uykusu gelince telefonunu sessize aldı ve uyudu. Haluk uyurken çevresindeki herkesin Haluk’un yardımına ihtiyacı oldu. Son bölümün bitmesinin ardından yeni bölüm fragmanı merak edilmeye başlandı. Peki, Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Taş Fırın Haluk, gün içinde uykusu gelince telefonunu sessize alır ve uyur. Haluk uyurken çevresindeki herkesin Haluk’un yardımına ihtiyacı olur. Ancak ona ulaşamadıkları için işler arap saçına döner.

Haberin Devamı

Öte yandan Meltem ve Haluk iddiaya girerler. Haluk’un gün içinde en az üç “teşekkür” alması gerekmektedir!

Tuna ve Gönül, Orçun ve Merve’nin kitap okuma alışkanlığını geliştirmek için harika bir çözüm bulur. Merve takipçileriyle evde buluşunca birbirinden eğlenceli anlar yaşanır.

Tuna’nın telefonla önemli bir iş görüşmesi yapması gerekmektedir. Ancak Tuna, kapanan telefonunun şifresini hatırlayamadığı için açamayınca ortalık karışır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal’in ameliyat olması gerektiğini duyan Meltem, babasını bir doktora daha götürmek ister. İkinci gittikleri doktor da ameliyata gerek olmadığını söyleyince Meltem ve Haluk’un aklı karışır. Kemal şimdi ne yapacaktır?

Haberi duyan herkes olaya müdahale etmeye çalışınca ortalık karışır. Haluk ve Meltem’in zor bir karar vermesi gerekmektedir.

Öte yandan Tuna, kas yapmak için ağır spora başlar. Salonu spor salonuna çeviren Tuna, Gönül’ü çıldırtırken, kendini sakatlayınca birbirinden komik anlar yaşanır. Gönül, Merve ve Orçun için bir özel ders hocası ayarlar. Çocukların özel ders hocalarıyla ilk buluşmaları oldukça ilginç olur.

BAKMADAN GEÇME!