Çık ve özür dile Aybaba

Ziraat Türkiye Kupası gruplara kalma mücadelesinde Beşiktaş, deplasmanda Medical Park Antalyaspor' a 2-1 yenilerek elendi.

Haberin Devamı

Centilmence ve çok akıllıca Beşiktaş' ı kupanın dışına ittiler. Samet Aybaba'nın aksine, olgun ve tecrübeli davranan Şifo Mehmet takımını gruplara çıkarmayı başardı.

İlk devrenin hemen başlarında aslında her şey görülüyordu. Uğur Boral ve Veli Kavlak'ın amatör seviyedeki görüntüsüydü bu. Bu ikiliye Cenk Gönen' de müthiş derecede dahil oldu. Yediği her iki golde de Cenk' in büyük hatası vardı. Ya bizim kalecilerimizde sorun var yada kaleci antrenörümüzde. Bir kalecinin topu nasıl yumruklayacağını antrenmanda bu takım hiç mi çalışmıyor. Bu oyuncular Beşiktaş gibi bir takımın kalesini nasıl koruyorlar anlamak imkansız.

 

Bence bu takımın forvetten çok kaleciye ve kanat adamlarına ihtiyacı var. Mc Gregor'un Cenk Gönen' den farkı ne ? yada Cenk' in, McGregor'dan.

Haberin Devamı

Peki ya Samet hoca sana soruyorum?ÂUÄŸur ve Veli' yi bu takımda oynatarak sen bu takıma ihanet etmiyor musun? Özellikle sezon başından bu yana UÄŸur' un performansı ortaydayken bu oyuncuda ki ısrarının sebebi nedir ? Yapma, herkes seninle gurur duyarken bir anda istenilmeyen adam durumuna gelme. Bu ÅŸansı ancak böyle bir günde ve böyle bir yönetimle yakalayabilirdin. Ä°yi deÄŸerlendirmek senin geleceÄŸin için çok önemli. Kötü gidersen 1 sene BeÅŸiktaÅŸ kötü gider ama, sen tepetaklak gidersin. Kendine gel. Aklını başına al.

 

Fernandes'in yokluğunu aramadım diyen yalan söyler ama bir takım bir oyuncudan ibaret değildir. Senin sezon başından bu yana Uğur' a verdiğin desteği hangi teknik adam hangi oyuncuya vermiştir. Elinde belki de dünyanın en kaliteli kanat oyuncusu varken oynatmayıp, 30 yaşında bir yıldız yaratmaya çalıştın. Bu Uğur' a yapılan torpil ise özür dilerim, Quaresma'ya yapılan hem haksızlık hem de saygılılıktır.

 

Deniz Barış...

Hakem olarak kendisini hiçbir zaman sevmedim, sevmeyeceğim. Maça tesir edecek her hangi bir kararı olmadı ama leblebi gibi Beşiktaş aleyhine gösterdiği kartları maalesef Antalyaspor' a gösteremedi. Almeida' ya en az 10 faul yapıldı ama çaldığı faul sayısı yalnız iki tane. Ömer Şişmanoğlu bir pozisyonda hakemi aldatmak adına kendini yere attı ama kart yok, aynı oyuncu top oyuna gireceği esnada oynatmamak adına topun önüne geçti ama yine kart yok. En son Şişmanoğlu arkadan Toraman' a faul yaptı ve yine kart görmeden maçı tamamladı. Adalet bunun neresinde soruyorum ? En ufak itiraza ve faule kart gösteren Deniz Barış' şiddetle kınıyorum ve yemin ederim ki bu günden sonra en yakın takipçisi olacağım.

 

Haberin Devamı

Kupadan elenmemizin tek suçlusu Samet Aybaba' dır. Çıksın ve bu camiadan özür dilesin. Çık ve özür dile Aybaba. Sen Niğde belediye veya Ofspor yada Ankaragücü ile değil ligin en iyi ekiplerinden Antalyaspor ile oynuyorsun. Rakibe öncelikle saygı duyacak ve ona göre kadro çıkaracaksın.

Kupa Beşiktaş'ın bu sezon ki bana göre en büyük hedefiydi.

 

Şimdi bana kimse şampiyonluk masalı anlatmasın.

1. si - TFF' nin bize karşı tutumu

2. si - MHK kötü hakemleri

3. sü - Rakiplerimizin hem finansal hem de kadro zenginliği.

 

Mehmet Özdilek ve oyuncularını yürekten kutluyor, başarıların devamını diliyorum. Şifo Mehmet "aklın yaşta değil başta" olduğunu bugün herkese gösterdi.

 

Haberin Devamı

Maçın Yıldızları

1- Åžifo Mehmet

2- Murat Duruer

3- Batuhan Karadeniz

 

Not : Maçın yıldızları arasında yer alan Batuhan Karadeniz, sadece şakadır. Tamamen hayal ürünüdür. Ve nasıl ki dizilerde sanal ürün yerleştirme reklamı var ise, bizde de sanal Samet Aybaba oyuncu yerleştirmesi vardır. Alıcılarınızın ayarı ile lütfen oynamayın.

Yazarın Tüm Yazıları