Büyük başarı

Lugano, Emre, Santos ve Cristian peş peşe gördükleri sarı kartlarla Sivas deplasmanında arkadaşlarını yalnız bırakacak. Böylece Güiza hariç diğer tüm futbolcular Sivas’a gitmekten yırttı!

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de dün 5 oyuncu sarı kart tehlikesiyle çıktı maça. Güiza, Emre, Santos, Lugano ve Cristian olası bir sarı kart görme durumunda haftaya Sivas maçında cezalı olacaklardı. Ve Fenerbahçe en büyük başarıyı dün bu alanda yakaladı! Güiza hariç diğer tüm futbolcular Sivas’a gitmekten yırttı. Şöyle bir bakarsak, Emre’nin gördüğü kart hakemin abartması diyebiliriz. Ama! Lugano’nun orta sahada rakibinin bileğine oturması, Santos’un çift dalıp Kırkpınar’a göz kırpması ve Cristian’ın yine alakasız bir yerde kör tekme sallayışı hangi dilde açıklanır?
Christmas olsa hemen anlardık ama bu kez başka bir sebep var galiba; Sivas’ın kulak kıran soğuğu... Umarım bu büyük başarının tek sebebi budur. Başka ihtimalleri düşünmek bile istemiyorum.

REYTİNG KAYBI

Haberin Devamı

DÜN maçı izleyenlerin büyük çoğunluğu, ilk yarıdan sonra muhtemelen uyuyakalmışlardır. Ama uyumayıp izlemeye devam edenler, başlarda “reyting” kaybeden fakat son 15 dakikası kalplere zarar bir maç izlediler.
Fiziksel dayanıklılığı hesaba katıp Özer’in yerine Vederson’la başlayan Daum ise, önce yorup sonra vurdu Denizlispor’u. İlk yarı yine Alex’siz yine ilham sancılarıyla kanat akınları deneyen F.Bahçe, ikinci yarı iyice oyunu karşı alana yıktı.
Gökhan oynamalı
Tribündekiler de kulaklığı takmış Galatasaray’ın İngiltere’deki transfer gelişmelerini takip ediyorken, Santos’un golüyle önce öne geçti Fenerbahçe.
“Trajik bir düşüş öyküsü”nün yazarı Okan Koç ve kaçan gollerin adamı Youla’nın girişiyle F.Bahçe zorlanabilir derken, Youla muazzam bir kontrolle golü yazdı.
Bir topu direğe diğerlerini de Özden’e nişanlayan Güiza, Gökhan Ünal’a; Daum da Özer’e dua etsin. Yoksa ikisi de bugün yine eleştiriliyor olurdu. Özer’e yer açmak için solda oynatan Daum, Güiza’yı ve kendi iyiliğini biraz düşünüyorsa mutlaka Gökhan Ünal’a da bir formül bulmalı.

Yazarın Tüm Yazıları