Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler? 15 Aralık konukları

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler 15 Aralık konukları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 14:38

Beyaz Show konukları canlı yayın tarihine kısa bir süre kala belli oldu. Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'un 15 Aralık tarihli bölümünde televizyon dünyasının sevilen isimleri eğlenceli skeçlere eşlik edecek. Peki Beyaz Show’un bu haftaki konukları kimler?

Haberin Devamı

Cuma gecelerinin eğlencesi Beyaz Show, muhteşem konukları ve yepyeni içeriğiyle yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor.Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Mustafa Ceceli, "Acı Tatlı Ekşi" filmi ile sevilen oyuncular Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy, efsane futbolcu Tümer Metin konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle Beyaz Show 15 Aralık 2017 Cuma akşamı canlı yayınla saat 23.45'te Kanal D'de!

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

"Beyaz Show"a geçtiğimiz hafta; Türk pop müziğinin sevilen sesi Gökhan Tepe, “Maide'nin Altın Günü” filmi ile Ezgi Mola, “Ufak Tefek Cinayetler” dizisinin başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen ve Bade İşçil konuk oldu. Keyifli "Kağıt Soruları" bölümündeki "Dizi çekerken öpüşmek zor oluyor mu?" sorusuna Demet Özdemir'in "Çok kolay!" diye yanıt vermesi herkesi çok eğlendirdi... Beyaz'ın da esprileri ile konu çok eğlenceli bir hal aldı! Esen Yenenler'in evinde verilen parti magazin dünyasında olay olmuştu. Partiye Murat Boz, Bahar ve Nihal Candan kardeşler de katılmıştı. Beyaz, o gece ile ilgili soru sorduğunda Eser Yenenler neler yaşandığını anlattı. Bunun üzerine espriler dönmeye başladı. Beyaz, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'un bu konu üzerine yaptıkları espriler izleyenleri çok gül

BAKMADAN GEÇME!