İsveç’te ‘Maide-i Kuran Programı’ düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

İsveç’te ‘Maide-i Kuran Programı’ düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2018 10:02

İslam Toplumu Milli Görüş (IGMG) Teşkilatı, İsveç’in başkenti Stockholm’de ‘Alemlere Rahmet Hazreti Muhammed ve Maide-i Kuran Programı’ düzenledi.

Haberin Devamı

Programa, Stockholm Büyükelçisi Emre Yunt, IGMG Genel Başkan Danışmanı Ramazan Uçar, IGMG İsveç Bölge Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Çelik, İsveç Ülkücüler Başkanı Yalçın Selek, İsveç Uygur Maarif Derneği Başkan Yardımcısı Ahmed Tursun, Rinkeby Mevlana İslam Kültür Derneği Başkanı Yusuf Tuncer ve vatandaşlar katıldı. Programda, IGMG İsveç Teşkilatının Afrika ülkelerinde yaptığı yardımlar, sinevizyon eşliğinde gösterildi.

Programın, yalanlarla, iftiralarla iptal edilmeye çalışıldığını belirten Büyükelçi Yunt, “IGMG Teşkilatının bu programını yasaklatmak için, iptal ettirmek için bazı çevreler yoğun çalıştı. Engellerin hepsi aşıldı. Burada bir araya gelebildik. Bu mücadeleyi veren ve olgunlukla başarılı sonuca ulaşan IGMG Teşkilatının yöneticilerini tebrik ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

İsveç’te ‘Maide-i Kuran Programı’ düzenlendi

IGMG İsveç Bölge Teşkilat Başkanı Yavuz Selim Çelik de yoğun engelleme girişimlerine rağmen programı gerçekleştirdiklerini belirterek katılımcılara teşekkür etti.

İsveç’te ‘Maide-i Kuran Programı’ düzenlendi

İlahiyatçı yazar Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu da programda yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Deizm, Hz. Peygamberi inkar projesidir. Deizm, peygamber düşmanlığıdır. Dinlerin çoğu değişti, isteniliyor ki, Kuran da değişsin. Büyük bir proje var. İbrahim’i dinler projesi. Bu proje ne demektir. Kutsal kitaplardan hepsinden bir şeyler alalım bir metin bir araya getirelim ve kapağına da İbrahim Peygamber yazalım. Böylece İslam da ortadan kalksın. İnsanlık için tek din olsun. Kuran ne olacak dendiğinde, ‘Kuran’daki bazı ayetleri aldık ya’ diyecekler.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!