Fenerbahçe'nin 6 maçlık fikstürü

Güncelleme Tarihi:

Fenerbahçenin 6 maçlık fikstürü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2019 10:01

Süper Lig'de 15. sırada yer alan Fenerbahçe'yi çok zorlu bir fikstür bekliyor. Sarı-lacivertliler 6 maçlık periyotta şampiyonluk yarışındaki 3, düşme hattındaki 2 ekiple oynayacak.

Haberin Devamı

 

Bu sezon alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Fenerbahçe, son olarak Konyaspor'la berabere kaldı ve 22. hafta sonunda ligde 15. sırada yer aldı. Sarı-lacivertli camiada küme düşme ihtimali akıllardan geçmese de, zorlu bir fikstür var.

Fenerbahçenin 6 maçlık fikstürü

BEŞİKTAŞ, BAŞAKŞEHİR VE G.SARAY'LA OYNAYACAK
Fenerbahçe'nin 6 maçlık serisi Beşiktaş derbisiyle başlayacak. Vodafone Park'taki dev mücadelenin ardından sarı-lacivertliler Kadıköy'de Rizespor'u ağırlayacak. Karadeniz ekibi ikinci yarıda oynadığı 5 maçta 13 puan toplayarak Fenerbahçe'nin üstüne çıktı ve ligin en formda takımlarından biri.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'ın öğrencileri Rizespor sonrası lider Başakşehir'e konuk olacak. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş ve Galatasaray'la yarışan İstanbul ekibi, Fenerbahçe karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Fenerbahçenin 6 maçlık fikstürü

Kadıköy'de oynanacak Sivasspor karşılaşması sonrası ise Fenerbahçe, kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü'yle deplasmanda oynayacak. Ankaragücü ligin ilk yarısında Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 yenmişti.

6 maçlık zorlu serinin son maçı ise ezeli rakip Galatasaray'la olacak. Şampiyonluk mücadelesi veren sarı-kırmızılı takım, zirve yarışında Kadıköy'e 3 puan için gelecek.

Fenerbahçenin 6 maçlık fikstürü

BAKMADAN GEÇME!