Aşk ve Mavi 37. bölüm 2. fragmanında Ali ve Mavi ateş hattında

Güncelleme Tarihi:

Aşk ve Mavi 37. bölüm 2. fragmanında Ali ve Mavi ateş hattında
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2017 12:58

Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İkinci sezonuyla ekran macerasını sürdüren Aşk ve Mavi'nin bu akşam yayınlanacak olan 37. bölümünde Servet'in Fatma'ya bıraktığı not konakta krize neden oluyor. Otel açılışına giden Mavi ve Ali ateş hattının ortasında kalıyor. Peki yeni bölümde neler olacak? Ali veya Mavi vurulacak mı? İşte Aşk ve Mavi 37. bölüm fragmanları ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Aşk ve Mavi yayınlanan 37. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek dakikalar yaşatacak. Ekranların soluksuz olarak takip edilen dizisi Aşk ve Mavi yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Servet'in Fatma'ya bıraktığı not konakta büyük bir kargaşa yaratır. İşte, Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Servet'in Fatma'ya bıraktığı not konakta büyük bir kargaşa yaratır. Fatma, bebeğinin yaşadığına inanmaktadır. Cemal, bu işten sıyrılmak için Servet'ten yardım ister. Faysal, Göreçki Konağı'na komşu bir eve yerleşir. Kimliğini gizleyerek Göreçkiler'le dost olmaya çalışır. Yeni devraldığı otelin açılışı için konaktaki herkesi yemeğe davet eder. O gece Göreçkiler'i büyük bir sürpriz beklemektedir. 

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Ali, Ayhan'ın ölümüne neden olduğunu düşünerek polise teslim olmak isterken Cemal, bu işten sıyrılmanın yollarını düşünmektedir. Ali'yi sarhoş edip Ayhan'ın cesedini ıssız bir ormana gömer. Hasibe, kiracısı Servet'i evden çıkarmak istemektedir. Bu konuda İsmet'ten yardım ister. İsmet, Servet'in evinin altında define olduğu yalanını mahalleye yayar. Cemal, delilleri ortadan kaldırıp, bu işten sıyrıldıklarını düşünse de Ayhan'ın cesedi bulunur.

BAKMADAN GEÇME!