Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanında Hakan cezaevinde şişleniyor

Güncelleme Tarihi:

Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanında Hakan cezaevinde şişleniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 17:58

Arka Sokaklar 459. bölüm fragmanıyla izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatacak. Kanal D ekranlarının soluksuz olarak takip edilen dizisi Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yeni bölümünde Hakan, Yalçın’ı korumak için gizli görevle girdiği cezaevinde şişleniyor. İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 459. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Sinem, yatakta yakalandığı Hakan'a komplo mu kurdu? İşte, Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ekiptekiler haberi alınca hemen hareketlenir. Hakan’ın durumunun nasıl olduğu merak konusudur. Ali, Muhsin’in yanında gizli göreve gider. Amaç Bora’ya ulaşmak ve Yalçın’ı hapisten kurtarmaktır. Bora, Muhsin’i arar ve yeri kısa sürede tespit edilir. Nazike, Hüsnü’den, Gonca’yı yemeğe çağırmasını ister. Hüsnü kabul eder; ancak Tekin, annesinin yerini alma ihtimali olan birinin eve gelmesinden dolayı çok rahatsızdır. Tekin yemeğe geç katılır. Hüsnü teke tek konuşmak için Tekin’i dışarı çıkartır. Babasına karşı da çizgiyi aşınca Hüsnü kendine hakim olamaz ve Tekin’e tokat atar.

Haberin Devamı

Oktay’ın eşi Şenay, emniyete gelir. Kocasının Sinem’i dövmüş olabileceğine ihtimal vermez. Bugüne kadar kendisine sesini bile yükseltmemiştir. Sinem de emniyete ifade vermeye gelir. Aylin onu görünce sinirlerine hakim olamaz ve Sinem’e saldırır. Sinem, Hakan’a istediklerini yaptırabilmek için ortağı Cüneyt’le beraber büyük bir tuzak hazırlar.

BAKMADAN GEÇME!