Affetmek

YAŞININ üstünde işler başaran Ertuğrul Sağlam bir büyüklük daha yaptı. Amerika’yı yeniden keşfetmeye çalışan Volkan Şen’i affetti.

Affetmek büyüklüktür. Ertuğrul Sağlam ve Bursaspor yönetimine bravo. Borçsuz takımını, çelik gibi bir takım yapma uğraşındaki Karabükspor yönetimini de ayrıca kutlarız. Kurumsallaşmanın ne demek olduğunu tüm Türkiye’ye gösteriyorlar.

İlk yarı müthişti

Müthiş bir ilk yarı. Turgay’la, Cernat’ın golleri karşılıklı soru-cevap şeklinde. Bursaspor atakları sağdan soldan estarabim. Kim oynarsa oynasın fark etmiyor. Kimin bek kimin açık oynadığı da belli değil. Ali Tandoğan’ı seyrederken kendini tenis maçında zannedersin. Bir önde bir arkada. İzlerken boynumuz ağrıdı. Ozan eski günlerden bir demet çiçekle gelmiş Bursa Atatürk stadına. Ama Hüseyin’in yokluğu bariz belli. Beklerin kademesin de, markajda ve rakip hava toplarında ki adam paylaşımında Hüseyin’in üstüne yok.

Bravo Yücel hocam

KARABÜKSPOR taraftarının yarısı Avrupa’dan. Emenike’yi seyretmeye gelmişler. Yine gelecekler. Yabancılar oyuncu alırken bir maça bakmaz, bütün sezon takip ederler. Karabükspor her geçen gün daha iyi oluyor. Nokta transferlerle şampiyon kadrolarını süslediler. Cernat müthiş bir oyuncu. Sakatlanıp çıkmasa Yasin ve Emenike’nin performansı da artacaktı. Hakan Söyler ve Tozo’nun mücadele gücü dikkat çekici. Deumi ve Muhammet’in müdaheleleri yerinde. Kerim sağbek oynamaya iyice alışmış. Bravo Yücel hocam. Başarıların Süper Lig’de de göz kamaştırıyor.

Alt yapı önemli

BURSASPOR stadını yeniledi. Yağmurdan ve selden etkilenmiyor. Sıra Bursa Belediyesi ve devlette. Bursa şehrinin de alt yapısını bir elden geçirmek lazım. Selde, Timsahlar maça gelemiyor. Manchester maçı öncesi Bursa’da moraller bozuk. Kayıp büyük.

BEĞENDİM
Maçın ilk yarısındaki tempoyu.

BEĞENMEDİM
İki takımdaki Bireysel hataları.

DİKKAT
Bursa’nın görüntüsü, Manchester United maçı öncesi ümit vermedi.
Yazarın Tüm Yazıları