4 bin kitap öğrencilerle buluştu

Güncelleme Tarihi:

4 bin kitap öğrencilerle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2017 17:12

Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlenen “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyasıyla toplanan 4 binden fazla kitap, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerle buluştu. Bilet almak yerine kitap bağışlayan basketbolseverlerin hediye kitapları; Ağrı, Antalya, Bitlis, Çorum, Erzincan, Kocaeli, Kütahya, Tunceli ve Van’daki öğrencilerin eğitimine destek olacak.

Haberin Devamı

Anadolu Efes Spor Kulübü, her yıl Kütüphaneler Haftası kapsamında “Bu maça bilet yerine kitapla gelin” sloganıyla gerçekleştirdiği ‘Bir Kitap da Sen Getir’ kampanyasının 3’üncüsünü düzenledi. Basketbolseverler, 2 Nisan’da Anadolu Efes – Gaziantep Basketbol karşılaşmasına bilet almak yerine kitap getirerek giriş yaptı. Anadolu Efes Spor Kulübü partnerlerinin de katkı sağladığı kampanyada basketbolseverler, öğrenciler için tarih, sosyal bilimler, bilim-teknik, edebiyat, felsefe, çizgi roman, genel kültür ve eğitim kategorilerinde kitap bağışladı. Kampanya kapsamında toplanan karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilköğretim seviyesindeki kitaplar öğrencilere ulaştırıldı.

Dört binden fazla kitap Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı’nın desteğiyle Ağrı – Yukarı Tavla Köyü İlkokulu, Antalya – Küçükköy Şehit Adem Yörük Ortaokulu, Bitlis – Hıdırşah İlkokulu, Çorum – Yavruturna Ortaokulu, Erzincan – Yalınca Ortaokulu, Kocaeli – Nenehatun İlkokulu, Kütahya – Şehitler Ortaokulu, Tunceli – Mareşal Fevzi Çakmak Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Van – Galatasaray İlkokulu’na teslim edildi.

Haberin Devamı

Kampanyanın dördüncüsü 2018’de

Anadolu Efes, Bir Kitap da Sen Getir kampanyasını dördüncü kez 2018’in Mart ayında Sinan Erdem Spor Salonu’nda, Tofaş’a karşı oynayacağı maçta gerçekleştirecek. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin ikinci yarısında oynanacak Anadolu Efes – Tofaş maçının günü ve saati Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!