Amorti çıkmadı

DAHA ne kaldı, bilen söylesin. Geçtiğimiz sezon bile hedef tek olmasına rağmen sezonun son dakikasına kadar heyecan vardı.

Haberin Devamı

Bu sezon hedef çok ama heyecan bile yok. Önce UEFA ile yola çıkıldı. Ne oluyor derken Åžampiyonlar Lig’i piyangosu çıktı. Ancak bu piyangodan yalnızca amorti çıkarılabildi. O da UEFA oldu. Bu kupada en azından çeyrek finaldi hedef Trabzonspor için. Umutlar Avni Aker’deki ilk maçta, Hollanda da ise daha ilk yarıda sona erdi.Â

Süper Lig’de şampiyonluk için zaten umut veren bir görüntü yok. Bari Avrupa’da 3. tur olsun dedik, umutlandık ve yalnızca umutlandığımız ile kaldık. Maç başladığında adamların pas trafiğinden başımız döndü. Üst üste gelen goller rüya görmemizi bile engelledi.

Bu yabancıları gönderin

Gelelim yabancılara... Her zaman söylüyorum. Beni yabancı düşmanı gibi görecekler ama olsun görsünler. Trabzonspor’da ki yabancı futbolculara baktığımız zaman ne demek istediğimi herkes anlar. Kadroda ki yabancıların çoğu Bank Asya’da bile oynayamaz, Şenol Hoca nasıl kadroya alsın?..
Kim, nasıl ve neden bu transferleri yaptı bilemiyorum ama sezon sonunda kesinlikle bu yabancı kadrosunun elden geçmesini bırakın tamamına yakınının gönderilmesi gerekir. Yoksa böyle hedefsiz bir takım olarak kalırsınız.


 

Yazarın Tüm Yazıları