Amine Gülşe'den Mesut Özil açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Amine Gülşeden Mesut Özil açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2015 08:14

Türkiye Güzeli Amine Gülşe, Mesut Özil tarafından terk edildiği iddiasına “Aramızda duygusal bir şey olmadı. Sevgilisiyle mutlu olsun” dedi.

Haberin Devamı

Arsenal’de top koşturan Mesut Özil, eski sevgilisi Mandy Capristo ile barışınca gözler Amine Gülşe’ye çevrildi. Özil’le nişanlandığı konuşulan Gülşe’nin ünlü futbolcunun bu aşk çalımıyla şoke olduğu, dizi setinde ağlama krizleri yaşadığı öne sürüldü. 

Amine Gülşeden Mesut Özil açıklaması

Bu iddialar karşısında sessizliğini bozan Amine Gülşe, Makaron'dan Gülşen Yüksel'e konuştu; Mesut’u tanırım, Londra’ya gittiğimde görüşürüz. Aramızda hiçbir zaman duygusal bir şey olmadı.

Amine Gülşeden Mesut Özil açıklaması

Sevgilisiyle fotoğrafını paylaşıp iddialara net bir yanıt verdi. Mesut olmalarını isterim. Ortada ne terk edilme ne de hayal kırıklığı var. Ağlama krizleri filan hiç olmadı. Haberlere çok üzüldüm, biriyle nişanlansam gururla açıklarım.

Haberin Devamı

Amine Gülşeden Mesut Özil açıklaması


Amine Gülşe Kimdir? 
Amine Gülşe, 2014 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve finali İstanbul'da gerçekleşen “Miss Turkey” yarışması birincisidir. Miss Turkey 2014 tacını bir önceki yılın birincisi Rüveyda Öksüz'den alan ve aday numarası 4 olan Gülşe , Miss World'te derece alamamıştır. İyi seviyede Türkçe, İngilizce, İsveççe ve İspanyolca konuşabilmektedir. International High School Of The Gothenburg Regione mezunu olan Gülşe, 1.78 boyundadır. Tolga Sayışman'la birlikte "Asla Vazgeçme" dizisinde rol almıştır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!