Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı

Güncelleme Tarihi:

Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2017 16:44

2014 Türkiye Güzeli Amine Gülşe, önceki gece acil olarak hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

Apandisit teşhisi konulan oyuncu, ameliyat oldu. Deichmann markasının yeni sezonu için bugün kamera karşısına geçmesi planlanan Gülşe’nin çekimi önümüzdeki haftaya ertelendi. Ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Amine Gülşe hastaneye kaldırıldı

 Amine Gülşe kimdir?

Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ile yaşadığı beraberlikle sık sık medyaya konu olan Amine Gülşe, 1993 yılında İsveç’te dünyaya geldi.
Çocukluk yılları İsveç’te geçen güzel oyuncu liseyi de orada tamamlayarak Türkiye’ye döndü. 21 yaşında İsveç doğumlu Amine Gülşe Miss Turkey 2014 yarışmasına İzmir’den başvuru yaptı ve yaklaşık 250 adayın arasından seçilerek yarışmanın 22 kişilik finalinde yer almaya hak kazandı.

Finalde birbirinden iddialı 22 diğer rakibinin arasında sıyrılarak tacını takan Amine Gülşe 21 Yaşında 1.78 boyunda Elidor Miss Turkey 2014 güzellik birincisi olmayı başardı. Bir dönem Star Tv’de yayınlanan güzellik yarışması programında Kadir Doğulu ile sunuculuk yaptı. 2014 yılında Türkiye’yi tüm dünyada temsil etmek adına Miss World dünya güzellik yarışmasına katıldı. Ancak yarışmada dereceye giremedi. Oyunculukta da kendisini deneyen Amine Gülşe, Tolgahan Sayışman ile Asla Vazgeçmem'de başrolü paylaştı. 

 

BAKMADAN GEÇME!