Amerika’dan misafirleri var

Yakın dostlar Emre Ergani ve Alinur Velidedeoğlu, Kurban Bayramı’nı Miami’de birlikte geçirmişlerdi.

Geçtiğimiz hafta İstanbul’a dönen ikili, Amerika’dan arkadaşlarını da yanlarına alarak Beyoğlu’ndaki Zarifi restorana gittiler. Aynı tarihte onlarla Miami’de tatil yapan Seray Sever de gruba eşlik etti. Yemek sonrası Sever, arkadaşı Emre Ergani’nin arabasıyla Etiler Şamdan’ın yolunu tuttu. Alinur Velidedeoğlu da kadınları arabasına alıp Etiler’e doğru uzaklaştı.

İlk kez barda

Şarkıcılık yerine oyunculuk yapmayı tercih ettiğini söyleyen Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz gece Etiler Angel Bar’da bir geceliğine sahneye çıktı. Sahneye çıkması için yoğun bir istek aldığını söyleyen Yeşilmen, iyi bir oyuncu olmak istediğini söyledi. Yeşilmen ‘Ekstralarda sahneye çıkıyorum ama hiç bar programı yapmamıştım ama bir kez denemek istedim’ dedi.

Yanlış geldiniz

İbrahim Tatlıses cuma ve cumartesi geceleri Etiler Keops’ta sahneye çıkıyor. Çarşambaları da öğlen saatlerinde ise ‘kadınlar matinesi’ yapıyor. Geçtiğimiz cumartesi gecesi Etiler Keops Bar’da kendini izlemeye gelen ve en ön masada oturan Tuğba Özay ile üç kız arkadaşını gören Tatlıses, ‘Yanlış günde gelmişsiniz, ‘kadınlar matinesi’ne gelseydiniz daha iyiydi’ dedi.

Çocuk odası hazırlıyorlar

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Bebek Fuarı’nın en ilginç katılımcıları Aysun Kayacı ile sevgilisi Emre Aşık’tı... ‘ODDA’ adında 0-17 yaş arası çocuk ve genç odası mobilyaları tasarlayıp satmaya başlayan çift, ilk kez katıldıkları fuarda kendi ürünlerinin tanıtımını yaptı. Kayacı, ‘ODDA’nın açılımı, bildiğimiz oda. Biz bunu çocuk telafuzuyla düşündük ve böyle bir isim koyduk. ODDA, Emre, mimar olan iki ablası ve yine mimar olan eniştesinin bir araya gelmesiyle kurulmuş bir firma. Bu yıl üniversite okumaya karar verdim. Kariyerim açısından tasarım okumak ve bu işe devam etmek istiyorum’ dedi.

Cesur ve güzel

Levent’teki La Scala 13’te geçtiğimiz gece sahneye çıkan Gülşen, söylediği şarkılarla olduğu kadar giydiği cesur kıyafetiyle de ilgi çekti. Karlı havada La Scala 13’ü doldurmayı başaran Gülşen’in hayranları genç yıldızın şarkılarına bazen masalara çıkarak eşlik etti.

Gökçeada’da mahsur kaldı

Feridun Düzağaç, geçtiğimiz akşam Galatasaray Wox’ta konser verecekti. Ancak birkaç günlüğüne gittiği Gökçeada’da aniden bastıran kar nedeniyle araç bulamayan dönemediği için konseri ertelendi.

İpekçi’nin çingenesi

Cemil İpekçi’nin sahibi olduğu Beyoğlu Fransız Sokağı’ndaki Gitane’da perşembe geceleri canlı müzik başladı. İTÜ Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü öğrencisi Öykü Gürman, ekibiyle birlikte flamenko türünden nefis örnekler sunuyor. Sesiyle olduğu kadar fiziğiyle de izleyenleri kendisine hayran bırakan, sahneye Cemil İpekçi imzalı kıyafetle çıkan genç şarkıcı, ‘Flamenko tutkusu aileden geliyorum. Flamenko söylemek nefes almak gibi bir şey benim için... Hem kendimi tanıtmak, hem flamenko ruhunu ve çingene özgürlüğünü gerçek anlamda yaşatmak için burası çok önemli. Çingene ruhum tabii ki var. Olmasaydı böyle şarkı söyleyebileceğimi düşünmüyorum’ diyor.

Eski eşi peşinde

Podyumların gözde isimlerinden biriyken Ozan Orhon’la evlenip mesleği bırakan, bu evlilikten bir de kız çocuk sahibi olan Yeşim Erçetin yeniden işbaşında... Boşandıktan sonra mankenliğe dönüş yapan Erçetin, ‘Ben artık kızım için yaşıyorum. Yağmur üç yaşına geldi’ dedi. Erçetin, eski eşi Ozan Orhon’un da halen peşinde olduğunu ileri sürdü: ‘Ozan bana boşanmaktan çok pişman olduğunu söyledi ve iki veya üç kez ‘yeniden evlenelim’ teklifinde bulundu’ dedi.

Bu ilk ve sondur

Sunsurf firması, 450 parçalık 2005 koleksiyonunun katalog çekimini önceki gün Tülin Şahin, Anna Kosthidva, Luciane ve 2004 Big Model birincisi Sibel Yıldırım ile gerçekleştirdi. İlk ve son kez bir mayo çekimine katıldığını söyleyen Şahin, ‘Bizim işler biraz ters oluyor. Yaz ortasında kürk, kış ortasında bikini giyiyoruz’ dedi.
Yazarın Tüm Yazıları