Amerika’da nikâh istanbul’da düğün

Esin Maraşlıoğlu ve sevgilisi Melih Yılmaz, New York’ta evlendi. Çift, düğünü bu yaz İstanbul’da yapacak.

Haberin Devamı

New York’ta sürpriz bir nikahla evlenen modacı Esin Maraşlıoğlu ve uçak firması Boeing’in Türkiye mümessili Melih Yılmaz, dostları için İstanbul’da düğün yapacak.
Esin Maraşlıoğlu ve Melih Yılmaz, altı yıldır devam eden ilişkilerini resmileştirmek istedi, geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu’nda nikâh defterine imza attı.

NİKÂH ŞAHİDİ KIZI

Esin Maraşlıoğlu’nun nikâh şahitliğini, eski eşi Metin Mızraklı’dan olan kızı Melisa Mızraklı yaptı.
“Melisa New York’ta yaşadığı için burada nikâh kıydık” diyen Maraşlıoğlu, Türkiye’deki dostları için bu yaz İstanbul’da düğün yapacaklarını söyledi.
Fotoğrafçı Nihat Odabaşı ve mimar Mahmut Anlar’ın da katıldığı merasimde Vera Wang imzalı bir gelinlik giyen Maraşlıoğlu, şimdi eşi Melih Yılmaz’la Los Angeles’ta balayı yapıyor. Ben de çifte mutluluklar dilerim...

Haberin Devamı

Tasarım Sofrası

5’inci yılını kutlayan Kayra Restoran Haftası kapsamında önceki gün The Ritz Carlton Otel’deki Çintemani Restoran’da “Tasarım Sofrası” adlı bir etkinlik düzenlendi. Thanx Co’nun kurucuları Zeynep Ilıcalı ve Melda Aksu’nun ev sahipliği yaptığı etkinlikte Yosun Güreli’nin kurduğu Buryos Fine Arts’ın bünyesinde bulunan genç sanatçıların resimleri sergilendi.

Aşk unutulmaz

Çiğdem Kayalı ile Tarkan Sualp, bir dönem aşk yaşamış, ancak ilişkileri sona ermişti. Çiğdem Kayalı, Sualp’in ardından Uğur Güven ve Fatih Hürgüç’le birlikte oldu, son olarak Mehmet Dereli’yle aşk yaşadığı haberiyle gündeme geldi. Tarkan Sualp de Özden Bölükbaşı’yla boşanmayla noktalayan bir evlilik yaşadı. Sualp ve Kayalı, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz hafta sonu Bebek’te karşılaştı. Tarkan Sualp’in yanında Özden Bölükbaşı’yla yaptığı evlilikten olan kızı da vardı. Selamlaşıp öpüşen eski sevgililer bir süre ayaküstü sohbet etti. Çiğdem Kayalı, Tarkan Sualp’in kızını sevmeyi de ihmal etmedi.

Önce sergi sonra müzayede

Bali Müzayede, 27 Nisan Cumartesi günü Sofa Hotel’de düzenleyeceği müzayedede satışa sunacağı eserleri Maçka’daki sergi salonunda tanıttı. Müzayedede satılacak klasik ve çağdaş resimler ile hat ve karma sanat eserleri, bir hafta boyunca burada görülebilecek.

Haberin Devamı

Her cuma Happy Hour

Bebek’in en popüler adreslerinden Happily Ever After ile Number One FM, cuma günleri “Happy Hour” partileri düzenlemeye başladı. Ayşe Kucuroğlu’nun ev sahipliği yaptığı partilerin ilki, geçtiğimiz hafta sonu düzenlendi. Number One’ın müzikleri ve balon bardakta kokteyl modasını yaratan “Beefeater Rosemary” ile eğlenen katılımcılar, keyifli bir gece yaşadı.

Televizyondan önce sinemada

Çocuk kanalı Cartoon Network’ün dünyaca ünlü kahramanı Ben 10’in yeni maceralarının yer aldığı “Ben10 Omniverse”, televizyondan önce Kanyon AVM’deki Cinebonus Sinemaları’nda gösterildi. Galaya Cartoon Network internet sitesinde yapılan çekilişe katılıp kazanan 200 şanslı çocuğun yanı sıra ünlü isimler de çocuklarıyla katıldı. Ben10 maskeleriyle dolaşan çocuklar, uzaylı kılığındaki animatörlerle bol bol fotoğraf çektirdi. “Ben 10 Omniverse”, 23 Nisan’da Cartoon Network kanalında yayınlanacak.

Haberin Devamı

‘Yarı hacı’ oldu

Türkiye’yi dünyada başarıyla temsil eden milli sörfçü Bora Kozanoğlu, ‘yarı hacı’ oldu! Eda Taşpınar’la yaşadığı aşkla spor sayfalarından magazin sayfalarına transfer olan Kozanoğlu, umreye gitti. Ünlü sporcu, kutsal topraklarda çektirdiği fotoğrafları Instagram’da paylaştı.

İtalyan lezzetleri Nişantaşı’nda

Kaliteli şarküteri ve içki için İtalya’ya gitmenize gerek yok! Nişantaşı’nda açılan Milano Gourmet, başta İtalya olmak üzere Avrupa ülkelerinin gravyer, füme peynir, çikolata ve kurabiye gibi yüksek kalitedeki özel ürünlerini bir araya getiriyor. Açılış kurdelesini İtalya İstanbul Başkonsolosu Gianluca Alberini’nin kestiği Milano Gourmet’nin Gurme Shop bölümünden alışverişinizi yapıp, mahzen bölümünde özel seçkilerden oluşan mönünün keyfini çıkarabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları