Amedspor - Şanlıurfaspor maçı ne zaman? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? İşte ayrıntılar…

Güncelleme Tarihi:

Amedspor - Şanlıurfaspor maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte ayrıntılar…
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2016 11:34

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu takımları Amed Sportif Faaliyetler, Şanlıurfaspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürdü. Peki beklenen maç saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Kupaya Bandırmaspor’u deplasmanda 3-1 yenerek başlayan ardından Medipol Başakşehirspor ile sahasında 2-2 berabere kalarak 1 puan alan Amed Sportif Faaliyetler, üçüncü karşılaşmada Şanlıurfsapor ile deplasmanda karşılaşacak. 11 Ocak Pazartesi günü yapacağı maçın hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde yaptığı idmanla sürdüren Amed Spor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Kendi tesislerinde yaptığı idmanla Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Amed Sportif Faaliyetler’de teknik direktör Sertaç Küçükbayrak, futbolcuyla idman öncesinde kısa bir toplantı yaptı. Futbolcularına Şanlıurfaspor maçının önemini anlatan Küçükbayrak, “Bu karşılaşmada az hata yapan taraf sahadan istediğini alır. Bu nedenle az hata yapan taraf olalım” dedi. 

Peki Amedspor-Şanlıurfaspor maçı saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Amedspor-Şanlıurfaspor maçı bugün 12:00’de oynanacak. Mücadele A Spor ekranından naklen yayınlanacak.

Amedspor - Şanlıurfaspor maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte ayrıntılar…

İdman sonrasında Şanlıurfaspor ile yapacağı maçla ilgili bir açıklama yapan Küçükbayrak, pazartesi günkü müsabakanın çok önemli olduğunu belirtti. Kupada çıkmaları için Şanlıurfaspor deplasmanından mutlaka puan almaları gerektiğini vurgulayan Küçükbayrak, “Grupta çıkma şanımızı iyi görüyorum. Bu şansımızı artırmamız için Şanlıurfaspor deplasmanından da istediğimiz puan veya puanları almalıyız. Eğer bu maçtan puanla Diyarbakır’a dönersek, büyük bir avantaj sağlarız. Bu nedenle Şanlıurfaspor maçına büyük önem veriyoruz” dedi.

Küçükbayrak, Şanlıufraspor maçı için yarın Şanlıurfa’ya gideceklerini ve kampa girip maç saatini bekleyeceklerini sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!