Amedspor 3-3 Fenerbahçe

Güncelleme Tarihi:

Amedspor 3-3 Fenerbahçe
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2016 12:03

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Amedspor ile 3-3 berabere kaldı. Seyrantepe Diski Spor Tesisleri'nde seyircisiz oynanan mücadelede Amedspor'un gollerini 10. dakikada Şehmus, 68. dakikada Ferdi Coşkun ve 70. dakikada Yusuf Yağmur attı. Fenerbahçe'nin golleri ise 14. dakikada Ramazan, 44. Fernandao ve 76. dakikada Volkan Şen'den geldi. Bu karşılaşmanın rövanşı 1-2-3 Mart tarihlerinden birinde oynanacak.

Haberin Devamı

Stat: Seyrantepe DİSKİ
Hakemler: İlker Meral, Hakan Yemişken, Ahmet Ayaz
Amed Sportif Faaliyetler: Levent Taşkın, Mehmet Abdullah Çoban, Şevket Güngör, Ercan Çapar, Şehmus Özer (Dk. 90 2 Ercüment Balıkçı), Yusuf Yağmur, İbrahi?m Ferdi? Coşkun (Dk. 84 Caner Erdoğan), Başaran Balcı, Teki?n Adar (Dk. 63 Önder Karaboğa), Mansur Çalar, Sercan Özçelik
Fenerbahçe: Fabiano, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Mehmet Topuz (Dk. 62 Uygar Mert Zeybek), Diego Ribas (Dk. 46 Meireles), Ramazan Civelek, Alper Potuk, Fernandao (Dk. 46 Volkan Şen)
Goller: Dk. 10 Şehmus Özer, Dk. 68 İbrahim Ferdi Coşkun, Dk. 70 Yusuf Yağmur (Amed Sportif Faaliyetler), Dk. 14 Ramazan Civelek, Dk. 44 Fernandao, Dk. 76 Volkan Şen (Fenerbahçe)
Sarı kart: Dk. 55 Mehmet Topuz (Fenerbahçe)

Haberin Devamı

Amedspor 3-3 Fenerbahçe

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI!
10. dakikada Ercan Çapar'ın uzak mesafeden sert şutunda kaleci Fabiano'nun yumrukladığı top ceza alanı içindeki Şehmus Özer'in önünde kaldı. Bu oyuncu bekletmeden yaptığı vuruşla Fabiano'nun solundan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0 
14. dakikada Amedspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top ceza alanı yayı içindeki Ramazan Civelek'in önünde kaldı. Genç futbolcunun vuruşunda kaleci Levent Taşkın'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-1 
44. dakikada Şener Özbayraklı'nın sağdan ortasında altıpas gerisinde kafa vuruşunu yapan Fernandao, meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 1-2

68. dakikada savunmanın arkasına atılan topla ceza alanı içi sol çaprazda buluşan Yusuf Yağmur, pasını geriden gelen İbrahim Ferdi Coşkun'a aktardı. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda top Fabiano'nun sağından ağlara gitti: 2-2 
70. dakikada sol kanatta buluştuğu topla ceza alanına giren Yusuf Yağmur'un sol ayağıyla sert şutunda meşin yuvarlak uzak köşeden filelerle buluştu: 3-2 
76. dakikada Meireles'in pasıyla savunma arkasına sarkan Volkan Şen, Başaran Balcı'dan sıyrıldıktan sonra yaptığı vuruşla beraberlik golünü kaydetti: 3-3 

Amedspor 3-3 Fenerbahçe
FENERBAHÇE'DE 9 EKSİK
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Amedspor maçının kadrosuna Van Persie, Nani, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Bruno Alves, Abdoulaye Ba, Ozan Tufan ve Lazar Markovic'i sakatlık problemleri ve dinlendirme gibi gerekçelerle dahil etmedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DEN BİR İLK!
Fenerbahçe Futbol Takımı, ilk kez bir deplasmana günübirlik gitti. Sabah 09.00'da uçakla Diyarbakır'a giden sarı lacivertliler, karşılaşmadan hemen sonra İstanbul'a döndü. Diyarbakır'da Fenerbahçe'nin kafile başkanlığını kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu yaptı..
Amedspor 3-3 Fenerbahçe
MAÇ SEYİRCİSİZ AMA...
Amedspor-Fenerbahçe karşılaşması, ev sahibi takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Ev sahibi takımın taraftarları, tribünleri dolu gösterme hissi yaratmak için üzerinde taraftar motifleri bulunan dev bir pankartı tribüne açtı. Bu arada stat dışında toplanan bir grup Amedspor taraftarı, takımları lehine tezahürat yaptı.

Haberin Devamı

DENİZ NAKİ CEZALI
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 'ideolojik propaganda' yaptığı gerekçesiyle 12 maç ceza verdiği Amedsporlu Deniz Naki, Fenerbahçe karşılaşmasının kadrosunda yer almadı.

Amedspor 3-3 Fenerbahçe
AMEDSPOR PANKARTLA ÇIKTI
Amedspor Futbol Takımı sahaya, "Çocuklar ölmesin, maça gelebilsinler" yazılı pankartla çıktı. İki ekibin oyuncuları karşılaşma öncesinde bu pankartla objektiflere poz verdi.
Amedspor 3-3 Fenerbahçe

PROTESTO GÖSTERİSİ
Maç başladığında Amedsporlu futbolcular, seyircisiz oynama ve takım arkadaşları Deniz Naki'ye verilen 12 maçlık cezayı protesto etmek amacıyla oldukları yerde kaldılar. 30 saniye süren eylem sırasında Fenerbahçeli futbolcular hücum etmedi ve kendi yarı alanlarında top çevirdi.

Haberin Devamı

TERRANEO VE ORLANDONİ’NİN SAVAŞ UÇAĞI ŞAŞKINLIĞI
Maç öncesi stat üzerinden geçen iki savaş uçağı sportif direktör Giuliano Terraneo ve kaleci antrenörü Orlandoni’yi şaşırttı. İkili savaş uçaklarının gidişini detaylı bir şekilde inceledi.

Amedspor 3-3 Fenerbahçe
Maç oynandığı sırasında stadın hemen yanında gösteri yapan bir grubu polis su sıkarak dağıttı.

GAZDAN VAZGEÇİP SU SIKTILAR!
Maç öncesi stat dışında olaylar çıktı. Polis olaylara ilk önce biber gazıyla müdahalede bulundu. Ancak daha sonra havaya yayılan gazların futbolcuları da etkileyeceği düşüncesiyle bu yöntemden vazgeçildi ve su ile müdahale edildi.

MEIRELES'İN HASRETİ BİTTİ
Aralık ayında dizinden ameliyat olan Raul Meireles'in forma hasreti sona erdi. Portekizli orta saha oyuncusu uzun bir aradan sonra Amed Sportif maçının kadrosunda yer aldı.

ŞEHMUS, GOLDEN SONRA DENİZ NAKİ'YE JEST YAPTI
10. dakikada Amedspor'u 1-0 öne geçiren golü atan Şehmus Özer, golünü 12 maç ceza alan Deniz Naki'ye armağan etmek için onun formasını aldı ve protokol tribününe gönderdi.

BAKMADAN GEÇME!