Amca'nın dönüşü

Güncelleme Tarihi:

Amcanın dönüşü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2002 01:52

Grup Gündoğarken'in ‘‘Amcası’’ İlhan Şeşen'in DMC (Doğan Music Campany) etiketiyle piyasaya çıkan ikinci solo albümü, ‘‘Neler Oluyor Bize’’ adeta yok satıyor. Geçtiğimiz cuma günü piyasaya çıkan albüm, çıktığı gün müzik marketlerde tüketilirken DMC, kasetin ikinci baskısını piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Uzun bir aradan sonra ikinci solo albümünü yapan İlhan Şeşen, ‘‘Neler Oluyor Bize’’ye gösterilen yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Şeşen, şunları söyledi:

‘‘Şarkılarımın, daha doğrusu çocuklarımın sevilmesi beni çok mutlu etti. Coşkuluyum, içim içime sığmıyor. Ama hayatımın bu kadar yoğunlaşacağını hiç sanmıyordum. Bu yoğunluk hiç alışmadığım bir tempoda ilerliyor. Ben hep kendi dünyamda düzenimi genele uydurmaya çalışarak yaşadım. 53 yaşındayım. Bu yaştan sonra gelen bu yoğunluk tabii beni heyecanladırıyor ve aslında bir anlamda mutlu ediyor. Gençken bunun kıymetini bilemeyebilirdim. Şimdi çizgimi bozmadan koruyarak, daha iyiye götürmeye çalışacağım. Bir sanatçının en büyük çabası anlaşılmaktır ve benim de hayatımda hiç keşkeler olmadı. Bu çizgi devam edecek, sevildikçe seviniyorum. Sorumluluklarımın şimdi daha da arttığını biliyorum.’’

OLCAY'LA OYNAYACAK

Yakında ‘‘Neler Oluyor Bize’’ şarkısına klip çekecek olan İlhan Şeşen, klipte Zuhal Olcay'la oynayacak. Zuhal Olcay'ın eşi Haluk Bilginer'le ‘‘Cesur Kuşku’’ dizisinde rol alan Şeşen, ‘‘Zuhal, dünya standartlarında bir oyuncu. Teklifimi kabul etmesi beni heyecanlandırdı. Klibi mükemmelleştirecek bir oyuncu bence. Ben eşi Haluk'la oynadım, ama Zuhal'le karşılıklı klipte rol alacak olmam beni daha çok heyecanlandırıyor. Başka bir şey onunla oynamak. Çünkü, çok özel bir insan ve çok özel bir oyuncu. Zuhal, tahta da olsa, taş da olsa karşısındakine hayat verir ve oynatır, o kadar yetenekli’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!