Ambulansla Fenerbahçe antrenmanına geldi

Güncelleme Tarihi:

Ambulansla Fenerbahçe antrenmanına geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2013 19:14

Alanya ilçesinde yaşayan ve boynundan aşağısı felçli olan Fenerbahçe taraftarı 27 yaşındaki Hüseyin Karaca, taraftarı olduğu takımın antrenman yaptığı sahaya ambulansla geldi.

Haberin Devamı

Alanya'da 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu boynundan aşağısı felç olan 27 yaşındaki Hüseyin Karaca'nın Fenerbahçe sevgisi engel tanımadı. Fanatik Fenerbahçeli olduğu belirtilen ve sarı-lacivertli oyuncuları görmeyi çok isteyen Karaca'nın hayali gerçekleşti. Kiralanan ambulansla Alanya'dan Fenerbahçe'nin devre arası kamp çalışmalarını sürdürdüğü Serik ilçesine bağlı Belek beldesine gelen Karaca, sarı-lacivertlilerin akşam antrenmanını izledi. Antrenman öncesinde yanına gelen sarı-lacivertli futbolcular, Karaca'ya “geçmiş olsun” dileklerini ileterek, imzaladıkları Fenerbahçe formasını göndereceklerini söylediler.

“Mutluluğumun tarifinin imkanı yok”
Hüseyin Karaca yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli oyuncuları görmeyi 20 yıldır hayal ettiğini, 7 yaşından bu yana Fenerbahçe'yi takip ettiğini söyledi. Fenerbahçe'nin antrenmanında bulunduğu için çok mutlu olduğunu vurgulayan Karaca, “Mutluluğumun tarifinin imkanı yok” dedi.

Haberin Devamı

Hüseyin Karaca'nın abisi Fatih Karaca ise kardeşinin 2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu boynundan aşağısının felç olduğunu ve solunum cihazıyla yaşadığını kaydetti. Kardeşinin Fenerbahçeli oyuncuları yıllardır görmek istediğini dile getiren Fatih Karaca, “Kardeşim, son zamanlarda yaşanan şike soruşturması nedeniyle çok üzülmüştü. Bu nedenle de Fenerbahçe antrenmanını daha çok görmek istiyordu. Sevenlerimiz sayesinde bunu gerçekleştirdik” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!