Ambalaj tasarımlarıyla yarışmaya damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Ambalaj tasarımlarıyla yarışmaya damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2017 12:56

Twinsadhouse, ambalaj tasarımlarıyla İtalya merkezli A ‘Design yarışmasında 4 ödül kazandı.

Haberin Devamı

Twinsadhouse, Yayla Gurme, Yayla Gurme Mix, Seven Stick ve Tazze tasarımlarıyla, Biri gümüş biri bronz olmak üzere dört A ‘Design ödülü birden kazandı.

Yarışma, farklı deneyim ve disiplinlerden gelen firmalar ve tasarımcılar için etik ve rekabetçi bir platform sunarken, ödül alan tasarımlar global bir izleyici kitlesinin karşısına çıkıyor.

Twinsadhouse ajans başkanı ve kreatif direktörü Salih Kandemir, ekip olarak A ‘Design ödüllerine, gerek jürinin tasarım yarışmaları arasındaki en büyük jüri olması, gerekse paneldeki tarafsızlık nedeniyle güvendiklerini belirtti. Twinsadhouse’ın yarışmaya gönderdiği tüm çalışmaların detaylı araştırmalar ve stratejiler doğrultusunda ortaya çıktığını aktaran Kandemir, tasarım alanında Türkiye’nin dünyadaki skorununun yükselmesine katkıda bulunmaktan dolayı duydukları memnuniyeti de dile getirdi.

Haberin Devamı

A ‘DESIGN ÖDÜLLERİ

İtalya merkezli A 'Design Ödülü ve Yarışması, binlerce tasarım yarışmasının önceden analiz edilmesine dayanan bilimsel bir araştırmanın yanı sıra, etnografik araştırmalara ve tasarım yarışmalarına katılan beş yüzü aşkın tasarımcı ve markanın incelenmesi üzerine geliştirilen özel bir sisteme sahip.

A Design tasarım yarışmasında başvurular önde gelen akademisyenler, önemli basın mensupları ve profesyonellerden oluşan büyük bir jüri tarafından anonim olarak değerlendiriliyor. Aday tasarımlar,  sadece en iyi ambalaj tasarımını seçmek için önceden belirlenmiş değerlendirme kriterleri doğrultusunda oylanıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!