Amazon Echo 2, Apple HomePod’a rakip olacak

Güncelleme Tarihi:

Amazon Echo 2, Apple HomePod’a rakip olacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 09:53

Amazon’un Echo adını taşıyan akıllı hoparlörünün yeni versiyonu üzerinde çalıştığı söyleniyor. Echo 2 adının verileceği bu sürüm gelişmiş özellikleriyle Apple'ın HomePod'una rakip olabilir.

Haberin Devamı

Echo'nun yeni sürümünü çalışır bir vaziyette gördüğünü iddia eden bir kaynağa göre yeni akıllı hoparlör daha az yer kaplayacak ve buna kıyasla özelliklerinde eksilme olmayacak. Ayrıca Echo 2, yeni gelişmiş özellikleriyle kullanıcılarının karşısında olacak. 

Mevcut Echo ses kalitesi olarak ortalamanın altında gösterilse de yeni sürümle birlikte daha çok tiz seslerin olduğu hoparlörler kullanılacak ve bu sayede ses kalitesi arttırılacak. Ayrıca Echo 2' de plastik kaplamanın yerine kumaş benzeri bir kaplama kullanılacak. Bu kaplamanın Apple HomePod'dan esinlenildiği gelen bilgiler arasında. 

Bilgilerini Engadget'a aktaran kaynağa göre Echo 2'nin geliştirilme aşamasında sona yaklaşıldı ve cihaz en geç sonbaharda teknoloji raflarında yer alacak. Bu takvime göre Amazon'un cihazı Apple HomePod'dan daha erken bir tarihte kullanıcılarıyla buluşacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!