Amaya Valdemoro Tarsus'a geldi

Güncelleme Tarihi:

Amaya Valdemoro Tarsusa geldi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2012 14:53

Yeni sezonda Tarsus Belediyesi formasını giyecek olan İspanya Kadın Milli Takım Kaptanı Amaya Valdemoro takıma katılmak üzere Tarsus’a geldi.

Haberin Devamı

TKBL takımlarından Tarsus Belediyesi’nde forma giyecek olan 1976 doğumlu ve 1.83 boyundaki İspanyol oyuncu Amaya Valdemoro takımı ile çalışmalara başladı.

Geçen sezon Euroleague'de final oynayan İspanya'nın Ecopolis takımında 4.5 sayı ve 1.3 asist istatistikleriyle mücadele eden tecrübeli oyuncunun gelişi ile ilgili değerlendirme yapan
Genel Menajer Melahat Aydın, “Oyuncumuzu Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirdik. Forvet pozisyonunda oynayan ve İspanya Milli Takımın Kaptanı olan Amaya Valdemoro çok başarılı ve tecrübeli olmasının yanı sıra liderlik vasfı ile ön planda olmuş bir oyuncudur. Böyle bir oyuncuyu takımımıza kazandırmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Amaya Valdemoro, ise daha önce Türk takımlarına karşı forma giydiğini belirterek “Ancak ilk kez bir Türk takımında oynayacağım. Tarsus Belediyesi’nin başarısı için takım arkadaşlarımla hep birlikte mücadele edeceğiz. Tarsus ismini daha önce duyduğum bir şehirdi. Özellikle tarihi dokusuna ve eserlerine hayran kaldım. Güneyin bu sıcak şehrine ayak basar basmaz insanların sıcak kanlığını da hissettim, umarım elde edeceğimiz başarılar ile Tarsus’un ismini Dünya’ya duyururuz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!