Amatör spor kulüplerine yardım

Güncelleme Tarihi:

Amatör spor kulüplerine yardım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 13:42

Amatör spor kulüplerine yardım

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da futbol dışında spor dalında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine maddi yardımda bulunuldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından futbol dışında bir spor dalında faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yapılan nakdi yardımlar düzenlenen törenle kulüp temsilcilerine verildi. Öğretmenevi'nde düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım ile kulüp temsilcileri katıldı.

Törende konuşan ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, amatörlerin en büyük sorununun maddi imkansızlıklar olduğunu kaydetti. Yıldırım, "Bu çalışmayı yapan başta Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Kemerkaya, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ülkedeki amatör spor kulüplerine desteğe devam ettiğini belirtirken, Burdur'da futbol dışında faaliyet gösteren 40 kulübe 222 bin lira maddi yardımda bulunulduğunu vurguladı.

Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlu da şunları söyledi:

"Türkiye'de spor birçok sorunlarla birlikte günümüze geldi ancak son yıllara baktığımızda çok önemli değişiklikler olduğunu görüyoruz. Kaymakamlığımın ilk yıllarında mesai saatleri dışında bir spor salonunu açık tutmak için birçok müşkülle karşılaşırdık. Görevlisi yoktu. Görevliyi bulsak, salonun elektrik parasını kim verecek gibi sıkıntılar vardı. Çok şükür bugün Türkiye artık sabahlara kadar spor tesislerini halkımızın hizmetine sunuyor. Spor tesislerimizin sayıları çoğaldı nitelikleri arttı."

Daha sonra 40 kulübün temsilcilerine 222 bin liralık çekleri teslim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!