Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Güncelleme Tarihi:

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2017 12:15

Amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE’de amatör sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü aracılığıyla yeni spor malzemesi desteği sağlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde yürüttüğü kampanya ile bakanlık tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri aracılığıyla amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Yapılan yardımlar Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 17 Ağustos Spor Salonu’nda spor malzemeleri dağıtımı gerçekleşirken törende Kırıkkale Gençlik Merkezi Halk Oyunları ve Karate ekibi birer gösteri sundu.
İLİMİZDE GÜZEL BİR SPOR POTANSİYELİ VAR
Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “İlimiz genelinde 90 spor kulübümüzün mevcut yardımlardan yararlanacağı malzemeler, inşallah Kırıkkalespor’un da gelecekte daha iyi sonuçlar almasına yardımcı olur. Eğer ki karınca kararınca ilk etapta başlayacağımız bu yardım sonrası daha ilerde daha fazla yardımlarımızın olacağını buradan iletmek istiyorum. Şu anda ilimizde 27 binin üzerinde lisanslı sporcunun yanında, bin 400’ün üzerinde aktif spor yapan gencimiz bulunmaktadır. Özellikle amatör sporlar ilerde ülkemizi, Kırıkkale’mizi ve bayrağımızı temsil edecek genç sporcuların önünü açmak için çok önem arz etmektedir. Yaklaşık bir aydır Kırıkkale’de görev yapıyorum, ilimizde çok güzel bir spor potansiyeli olduğunu fark ettim. Gençlerimiz ve aileleri spora ilgili, bu ilgiyi daha ince detaylarla ele alırsak daha iyi başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!