Amasya’da koruma altındaki çocuklar etkinlikte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Amasya’da koruma altındaki çocuklar etkinlikte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2017 11:59

Amasya’da koruma altındaki çocuklar etkinlikte buluştu

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA’da sevgi evlerinde devlet güvencesi altında yaşayan çocuklar,  Vali Osman Varol, eşi Funda Varol, Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur ve eşi Afife Uğur ile düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Amasya Valisi Osman Varol eşi Funda Varol, Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur eşi Afife Uğur, Çocuk evlerinde yaşayan koruma altındaki çocuklar ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Cafer Özdemir ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan’ın da katıldığı etkinliğe Amasya’daki çocuk evlerinde yaşayan, koruma altındaki çocukların tamamı katıldı.
Karşılamaların ardından tugayda kullanılmakta olan araç-gereçlerle sergisi ve resim sergisi gezildi. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili kısa film izlendikten sonra göl kenarındaki askeri tesislerde misafirlere ikramlarda bulunuldu. Tugay Bandosunun verdiği mini konserin ardından Amasya Valisi Osman Varol ve Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur tarafından çocuklara hediyelerinin verildi. Hediyelerin verilmesinin ardından çocukların büyük heyecan yaşadığı ve eğlendiği etkinlik sona erdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!