Amasya Esnaf ve sanatkarlar odasında Köse güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Amasya Esnaf ve sanatkarlar odasında Köse güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2018 15:09

Amasya Esnaf ve sanatkarlar odasında Köse güven tazeledi

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliği Genel kurulunda tek aday olarak üyelerin tamamının oylarını alan İsa Köse yeniden başkan seçildi.

Amasya Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliği başkanlığına tekrar üyelerinin tamamının güven oyunu alan İsa Köse seçildi. Genel kurul toplantısına, Amasya Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Tugay Komutanı Tankçı Kurmay Albay Zafer Uğur, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, İl Jandarma Komutanı Albay Selami Akşit, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç ve ilin esnaf ve sanatkârları katıldı.

Amasya Valisi Osman Varol, “Esnaflarımız ülkemizin ekonomisi için çok büyük bir öneme sahip. Ülkemizin ekonomik göstergelerinde esnafların önemli yeri bulunmaktadır. Bu sebeple esnaflarımızın desteklenmesi ve sorunlarının çözüme kavuşturulması büyük bir önem arz etmektedir. Bizler Ahilik kültürünü kuran bir medeniyetin devamıyız. Bu kültür sayesinde esnaflarımız söz sahibi olmakta ve kendilerini ilgilendiren konulara da demokratik bir biçimde katılabilmektedir. Amasya’mızın çok büyük bir potansiyeli var ve bu potansiyeli kamu, özel sektörler ve sivil toplum kuruluşların ortak gayret ve çabaları ile ortaya çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.
Amasya Esnaf ve Sanatkârlar odaları birliği Genel kurul toplantısında yapılan seçimle, tek aday olan İsa Köse üyelerin oylarını alarak güven tazeledi. Amasya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği başkanı Köse genel kurul sonunda Vali Varol’a plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!