'Aman Adanalı'

Adanaspor dolu dizgin Süper Lig'e yürüyor...

Haberin Devamı

Adanaspor dolu dizgin yükselişini sürdürüyor. Rakiplerini içeride dışarıda yenerek yoluna devam ediyor. Turuncu Beyazlılar dün de Kardemir Karabük’ü 3 golle sahadan sildi, 3 puanı hanesine yazdırdı. Alınan bu galibiyet tribün coşkusunu artırdı taraftarlara ‘Aman Adanalı, Canım Adanalı’ şarkısını söyletti.

SESSİZ İLK YARI

İlk yarı tam bir al gülüm ver gülüm havasında oynandı. Ev sahibi disiplinli, savunmada özellikle Merthan, Didi, onların önünde Renan, orta sahada Teyfik, Mahmut, ileride N’duka, Magaye ile pozisyon bulmaya çalıştı. Buldu desek biraz abartmış oluruz. Devre aynı oynanan oyun gibi sessiz bitti.

KAPTAN UYANDIRDI

İkinci yarının başlarında da tempo bir türlü yükselmedi. Ta ki 60. Dakikaya kadar. Bu dakikada soldan kullanılan köşe vuruşuna iyi yükselen, zaman zaman sürpriz çıkışlar yaparak tehlikeli olan kaptan Merthan fileleri havalandırdı. Bu gol ekibini uyandırdı, müthiş bir takımın ortaya çıkmasını sağladı.

Haberin Devamı

Sürekli atak yapmaya başlayan,iyi bir oyun oynayan Turuncu Beyazlılar 63. Dakikada farkı 2’ye çıkardı. Soldan Canberk-Mehmet Sak verkaçında topla son buluşan Mehmet Sak’ın adrese teslim ortasına Magaye öylesine güzel vurdu ki müthiş, jeneriklik bir gol kaydetti.

Yine durmadı Toros Kaplanları rakibini kendi sahasına hapsetti. 86. Dakikada sürekli gelişen bu atakların birinde hakem beyaz noktayı gösterdi. Renan kaleci ile topu ayrı köşelere göndererek penaltıdan farkı 3’e çıkardı.

Adanaspor, galibiyet serisini bu maçla 4’e, puanını 26’ya çıkardı. Dileriz fırtına hiç dinmez… Devre arasında küçük bir dokunuşla bu takım Süper Lig yolunda koşar…

Yazarın Tüm Yazıları