Altyapıyı kapatabiliriz

Güncelleme Tarihi:

Altyapıyı kapatabiliriz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 23:19

F.Bahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, “Ömer Faruk gibi genç oyuncular için FIBA ve NBA ile anlaşma yapılmazsa altyapıyı kapatabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

ÖMER Aşık ve Enes Kanter’in ardından Ömer Faruk Yurtseven’in de kariyerini NCAA ve NBA’de sürdürme kararı alması Fenerbahçe’yi isyan ettirdi. Kulüp genel sekreteri Mahmut Uslu, “Alt yapıyı kapatabiliriz” dedi.

Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic önceki günkü Malaga maçının ardından düzenlediği basın toplantısında bu olaya değinip, Ömer Faruk’u kendini düşünmekle suçlamıştı.

‘ENGEL OLUNMALI’

Basketfaul’e konuşan Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, “Oyuncuların NBA hayalini anlıyoruz ancak Amerika’ya erken gidenler bundan basketbol olarak zarar görür. NCAA yerine Euroleague’de oynayan, büyük oyuncularla birlikte antrenman yapan bir Ömer Faruk için NBA’e gitme yaşı 21-22 olmalı. Aileler bilinçsizce hareket ediyor ve menajerler tarafından zehirleniyor. Genç oyuncuların elini kolunu sallayarak Amerika yolunu tutmasına FIBA, NBA ile anlaşma yaparak engel olmazsa altyapıyı kapatabiliriz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!