Altunhisarlı Şehit Aileleri Çanakkale’de

Güncelleme Tarihi:

Altunhisarlı Şehit Aileleri Çanakkale’de
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2017 12:52

Altunhisarlı Şehit Aileleri Çanakkale’de

Haberin Devamı

NİĞDE’de Altunhisar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen ‘Altunhisarlı Şehit Aileleri Çanakkale’de’ projesinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programına  Vali Yılmaz Şimşek, TBMM İdare Amiri Niğde AK Parti Milletvekili Erdoğan Özegen, AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, Altunhisar Kaymakamı Ercan Kayabaşı, İl Jandarma Komutanı Albay İdris Tataroğlu, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Altunhisar Belediye Başkanı Erdal Sarı, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Niğde Şube Başkanı Ömer Demir, kurum müdürleri, şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz katıldı.

Vali Şimşek ,"Millet ve devlet olarak kahraman şehitlerimize, kahraman gazilerimize ve onların bizlere emaneti olan siz değerli ailelerine minnettarız.  Şehit ve gazilerimizi yetiştiren ailelere de şükranlarımı sunuyorum. Bu vatan, bu millet size hep minnettar kalacak. Şehitlerimiz inşallah şefaatçimiz olur" dedi. Konuşmaların ardından proje kapsamında  şehit çocuklarına ve gazilere tablet bilgisayar ve Kuran-ı Kerim hediye edildi.

Uğur MART/NİĞDE,(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!