Altuğ Seçkiner kimdir? Kısmetse Olur Altuğ kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Altuğ Seçkiner kimdir Kısmetse Olur Altuğ kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2017 10:10

Oyuncu Altuğ Seçkiner Kısmetse Olur'un yeni damat adayı oldu. Pek çok farklı dizi projesinde yer alan ve Kıbrıs'ta da Erkek Güzeli seçilen Altuğ Seçkiner, programa katıldığı ilk gün kendisini tanıttı ve aklında henüz bir aday olmadığını dile getirdi. Peki, En son Elif dizisinde Kenan karakterini canlandıran Altuğ Seçkiner kimdir, kaç yaşında? İşte, hakkındaki detaylar!

Haberin Devamı

Farklı formatı ve birbirinden farklı karakterlerdeki adaylarıyla dikkat çeken "Kısmetse Olur" programında taliplerini arayacak olan Altuğ Seçkiner, 1 Haziran 1982’de doğdu. Altuğ Seçkiner; Arka Sokaklar, Nizama Adanmış Ruhlar, Adanalı, Yaprak Dökümü; Akasya Durağı, Farklı Boyut; Küçük Kadınlar, Kollama, Acı Hayat ve Kanıt gibi başarılı yapımların kadrosunda bulundu. Kıbrıs'ta da Erkek Güzeli seçilmiştir. En son Elif dizisinde Kenan karakterini canlandıran 34 yaşındaki Altuğ Seçkiner, eski aşkının unutamayan başarılı bir iş adamını yansıtıyordu. Kısmetse Olur'un yeni damat adayı olan oyunun kimle tanıma yoluna çıkacağı ilerleyen günlerde belli olacak.

Mesleğinin yanlış algılamalara mal verebileceğini düşünen Altuğ Seçkiner, Kısmetse Olur’a katılma sebebini şu sözlerle dile getirdi: “Tamamiyle hayatımda bir beyaz sayfa açmak istedim. Eğer oyunculuk yapmak isteseydim bugün bu programda olmazdım, televizyonda birçok dizi istiyor beni, orada olurdum. Bu evde olan adaylar aslında çok şanslı. Dışarda çoğun çalıştığınız için sevdiklerinize vakit ayıramıyorsunuz. Ama burada bu evde insanları tanıyabiliyorsunuz. Onun için bu ev büyük bir şans. Benim bu evde olma sebebim bu.”

 

BAKMADAN GEÇME!