Altınyaka'ya dinlenme yeri

Güncelleme Tarihi:

Altınyakaya dinlenme yeri
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2017 11:37

Altınyaka'ya dinlenme yeri

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - ANTALYA'nın Kumluca İlçesi'ne bağlı Altınyaka Mahallesi'nde vatandaş için dinlenme ve oturma alanı oluşturulması için çalışma başlatıldı.

Kumluca Belediyesi tarafından Altınyaka Mahallesi'nde ayrı bir noktaya taşınan Jandarma Karakolu'ndan boşalan araziye dinlenme ve oturma yerleri yapımı için çalışma başlatıldı. Belediyeye tahsis edilen toplam 1115 metrekareden oluşan arazinin kayalıklarla kaplı olmasından dolayı yaklaşık 750 metrekaresi kullanılabiliyor. Kullanılabilir alanın bir bölümünü kapalı alana dönüştüren belediye ihtiyaç olduğu takdirde kapalı alanları genişletecek.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, "Altınyaka, ilçemizin en eski yerleşim alanlarından birisidir. Rakımın yüksek olmasından dolayı halkımız bu mahallemize yaz mevsiminde daha çok rağbet eder. Mahallemiz yayla özelliğine sahip olmasından dolayı nüfus yoğunluğu yaz mevsiminde yaşanmaktadır. Bu yüzden mahallemize yaz mevsimine uygun yeni bir alan oluşturuyoruz. Kumluca Belediyesi olarak tüm mahallelerimizde küçüklü büyüklü sosyal alanlar oluşturmaya çalışıyoruz. Yaz mevsimini yaşadığımız bu günlerde yayla mahallerimize daha ağırlık veriyoruz. Kumluca Belediyesi olarak halkımızın huzur ve mutluluğunu sağlamaya çalışıyoruz. Halkımız hiç endişe etmesin. Elimizden geldiği kadar tüm mahallelerimize hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!