Altınova’ya MYO açılacak

Güncelleme Tarihi:

Altınova’ya MYO açılacak
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2017 14:43

Altınova’ya MYO açılacak

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral’a iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Altınova’ya meslek yüksekokulu açılması konusunda görüş birliğine varıldı.

Rektör Prof. Dr. Ali Erbaş beraberinde Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Hilmi Yanmaz ile birlikte Başkan Oral’ı ziyaret etti. Oldukça verimli geçen ziyarette, belediyenin de desteğiyle Altınova’ya meslek yüksekokulu açılması konusunda görüş birliğine varıldı. Bu gelişme üzerine Altınova Belediyesi, meslek yüksek okulu için ilçede yer arama çalışmalarına başladı.

Prof. Dr. Ali Erbaş’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Oral, “İlçemiz geniş imkanlara ve potansiyele sahip bir bölge. Altınova’ya kurulacak olan meslek yüksekokulu, ilçemizin gelişmesine ve büyümesine önemli katkı sağlayacaktır” dedi.

AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret sonunda Başkan Oral, Rektör Prof. Dr. Erbaş’a ‘Hersek Lagünü’ tablosu hediye etti. Rektör Prof. Dr. Erbaş, belediyenin yeni binasını da gezerek bilgi aldı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!